Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.

 

Om du drømmer om å bli Angus Young eller kongen av lokalpuben, her er noen enkle tips for å hjelpe deg på veien.

 

 

1. De tre Ø-ene, Øv, øv, øv! Man blir kun bedre med masse øving, det er det samme om du spiller tre-korders punk eller jazz; hvis du ønsker å spille med andre på et proft nivå blir du aldri utlært.

 

 

2. Samspill. Det finnes utrolig mange ”gutt/pike-romsmusikere" som kan virke imponerende gode når de spiller alene, men som har liten erfaring med samspill. Å spille med andre uavhengig av om ambisjonene for konstellasjonen er verdensherredømme eller tidsfordriv, gir samspill deg evnen til å lese andre og er en god trening på å inngå kompromiss som er en utrolig stor det av å være musiker.

 

 

3. Finn din plattform. Det lønner seg å finne en nisje du er komfortabel med, ofte ligger nisjen i hva som står ditt hjerte nærmest, er blues din ”kopp te” er nok blues også musikken du burde peile deg inn på spillemessig. Det kan også lønne seg å finne noe som gjør deg spesiell i sjangeren (ta inspirasjon fra andre ting du liker som kanskje ligger litt utenfor standarden i sjangeren. ”Det verste i verden er rock inspirert av rock” -Kim Thayl )

 

 

4. Hva er dine svakheter? Finn ut hva som er dine styrker og svakheter. Ingen mestrer alt og å finne ut hva som er dine begrensinger er en stor styrke. Hvis man klarer til en hver tid å fokusere på det man faktisk kan og ikke falle for fristelsen å spille over evne vil du ikke være den ”dårlige” innen det du prøver på, men en som er bra på det DU kan.

 

 

5. Opp og frem! Det er lett å henge seg opp i snøen som falt i fjor. Det seg være plata du spilte inn som ikke ble så bra som du ønsket eller konserten som ikke gikk så bra eller ting du ikke får til. Det å akseptere at ting ble som de ble og så komme seg videre er en dyd og vil gjøre at fokuset ditt ligger fremover på ting man faktisk kan påvirke og forbedre og ikke i fortiden som er (som kjent) historie.