Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
CP73  CCP73 Yamaha CP73

Yamaha CP73

25 244,-
-+

Beinhard konkurrent til Nord Electro på kun 13 Kg!

Produktinfo

CP73 og CP88 lener seg på en over 100 år lang pianobygger-tradisjon og 45 års synthesizerinnovasjon. De to stage pianoene kombinerer autentiske lyder for akustisk og elektrisk piano med realistisk touch og et intuitivt en-til-en brukergrensesnitt.

CP73 og CP88 inneholder tre førsteklasses konsertflygel: Yamaha CFX, Yamaha S700 og Bösendorfer Imperial 290. Disse pianoene gir et fullstendig dynamisk uttrykk og alle nyanser er gjengitt ved hjelp av nitidig innspilling og voicing.

[ CFX ] Yamaha CFX er vårt flaggskip 9´ konsertflygel, ble utviklet gjennom 17 år. CFX gir glitrende diskant, kraftig bass og et utrolig dynamikkområde, med stryke for å projisere lyd over et fullt symfoniorkester.

[ Bösendorfer ] Bösendorfer er unik blant pianoprodusenter, og den eneste gjenværende fabrikken som bygger piano etter håndverkertradisjonen fra Wien. Dette gir varm bass, syngende diskant og rike klangfarger kjent som "Wien-lyden". Imperial 290 er det 9,5´ lange flaggskipflygelet fra Bösendorfer med 8 oktaver. De utvidede basstonene resonerer med alle tangenter du slår an, og den massive klangbunnen projiserer lyd i alle frekvenser.

[ S700 ] S700 er et akustisk flygel håndbygget av Yamahas "master artisans". Det har kraft nok til å høres gjennom tette arrangementer, samtidig som det fremstår delikat og uttrykksfullt alene og i enklere settinger. S700 var en av de mest populære flygellydene i S90ES og S90 stage synthesizer.

[ U1 ] U1 er det mest populære upright pianoet i verden. U1 voicen i CP73 og CP88 har en vintage og velkjent karakteristikk. Det gjør den perfekt for alle typer musikk som trenger "vibben" og lyden fra et autentisk upright piano.

[ SU7 ] SU7 er flaggskipet blant Yamahas akustiske upright pianoer. SU7 leverer en rik, resonant tone som kan tilskrives CFX concert hammer-spesifikasjonen.

[ Yamaha CP80 ] Yamaha lanserte CP80 og CP70 elektriske pianoer i 1978 for å gi musikere førsteklasses flygellyd som kunne kutte gjennom lydbildet til et liveband. CP80-lyden i CP73 og CP88 er kraftig og fet, med stort dynamikkområde.

[ 78 Rd ] 78 Rd er et elektrisk "tine-piano" med stort dynamikkområde og høy kvalitet som er fabelaktig gjennom effekter. Passer for alle typer musikk.

[ 75 Rd ] 75 Rd er et skitnere og mer "funky" elektrisk "tine-piano", perfekt for musikk som krever "vibb" og karakter.

[ 73 Rd ] 73 Rd har en vintage, fet og varm "tine-piano" lyd som er perfekt for ballader og å akkompagnere sangere.

[ Wr ] Wr reed electric piano-lyden gir vintage og moderne versjoner med stort dynamikkområde.

Orgel, Clavi og Keyboards:

CP73 og CP88 inneholder også et bredt utvalg av andre keyboard-lyder: tonehjul-, transistor- og pipeorgel, pluss klavinett, FM pianoer med mer for å dekke enhver spillesituasjon.

CP73 og CP88 har synth-lyder slik at du kan gjøre alle typer spillejobber. Splitt klaviaturet, legg lyder oppå hverandre, finn fram varme pads, fete strykere, dype synth-basser, leadlyder, brass med mer. En-til-en-grensesnittet i CP gjør at du enkelt og effektivt kan tilpasse lydene og skru dine egne.

CP73 og CP88 har en omfattende integrert effektdel som lar deg lage dine egne, unike lyder. Hver av de tre seksjonene (Piano section, Electric piano section og Sub section) har egne, dedikerte effekter.

Det finnes også mastereffekter med delay, reverb og master EQ med dedikerte kontroller, for enkel lydskruing i sanntid.

Virtual Circuitry Modelling gjenskaper lyden i vintage effekter og high-end studio signalbehandling, ved å modellere kretsene ned til komponentnivå i originalene.

Følelsen i et instrument gir en musiker sin unike karakter. CP73 og CP88 har klaviatur-action som er designet med kunnskap ervervet gjennom mer enn 100 år med bygging av akustiske pianoer. Dette gir pianister tangentfølelsen de trenger for maksimalt uttrykk.

CP88 har en 88-tangengenters Graded Hammer, triple sensor (NW-GH) klaviatur i naturlig treverk, med Synthetic Ebony og Ivory Key Tops. Dette er den raskeste piano-actionen som er på markedet, designet av et selskap med mer enn 100 års erfaring i å bygge pianoer for profesjonelle som krever det beste.

Natural Wood keys gir motstand og respons som pianister forventer. Ved å "gradere" klaviaturet, slik at det er mer vekt på basstangentene enn i diskanten, gir man følelsen av ekte pianohammere; tungt i bånn og lettere på toppen. Syntetiske "Ebony og Ivory"-overflater på tangentene er lett porøse, som gir godt feste for fingrene – også under lange konserter og øvingsøkter.

Til slutt gjør en tredje sensor at noter kan artikuleres på nytt uten at tangenten må slippes helt opp. Akkurat som på et ekte flygel. Dette gjør det enklere å spille raskt; noterepetisjon er en av hovedgrunnene til at pianister velger flygel over upright pianoer.

CP73 har et ny-designet 73-tangenters klaviatur med balansert action, som gir deg autentisk spillefølelse fra et elektrisk piano. Det har også "E-til-E"-klaviatur, perfekt for å spille i et band med gitar og bass. Balansert action er praktisk når du spiller med et utvalg lyder, fra akustisk piano til orgel og synth.

Det balanserte 73-tangenters klaviaturet gjør også CP73 kompakt og lett i vekt. Det gjør det enkelt å frakte med seg rundt omkring, og gjør at det enkelt passer inn i et scene- eller studio-oppsett.

CP73 og CP88 er designet for å tåle et utfordrende liv på landeveien, og er ekstremt intuitive å bruke.

Med sitt en-til-en brukergrensesnitt gir CP deg direkte, umiddelbar og full kontroll over lyden, på scene og i studio. Med CP trenger du ikke programmere, dykke ned i menyer eller søke på nettet. Det intuitive CP-brukergrensesnittet gjør det enkelt og raskt å sette opp splitter, legge lyd i "layers" eller forme lyden direkte fra kontrollpanelet.

CP73 og CP88 kobles til og integreres i ditt hjemmestudio eller din live rigg med innebygget USB MIDI og lydtilkoblinger.

CP73 og CP88 er blant de letteste og mest kompakte instrumentene i sine klasser. CP88 veier bare 18,6 kg mens CP73 veier 13,1 kg.

 

Det finnes soft cases tilgjengelig som opsjoner til både CP73 og CP88. Begge casene har hjul og rom med glidelås for å lagre pedaler og tilbehør.

Det finnes et notestativ (YMR-04) tilgjengelig som opsjon til CP73 og CP88 – supert for noter og mobile enheter.