Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
N3X Yamaha N3X Yamaha N3X BLACK POLISHED
N3X Yamaha N3X Yamaha N3X BLACK POLISHED N3X Yamaha N3X Yamaha N3X BLACK POLISHED

Yamaha N3X

BLACK POLISHED

214 990,-
-+
Produktinfo

Opplev responsen og følelsen av ekte akustisk spill For å uttrykke deg musikalsk, må du danne et fysisk bånd med ditt instrument!

Med AvantGrand serien, begynner det med tangentene. Tastaturet er bygget i ekte tre og har New Ivory belegg på de hvite tangentene, et materiale utviklet av Yamaha, som har en overflatestruktur som er utrolig nær naturlig elfenben. Yamaha AvantGrand har arvet flygelmekanikken fra Yamahas akustiske flygler. Under fingrene føler du den samme presise vekt og reaksjonsevne, og samme uttrykk. For å fange hver nyanse av resultatene, har Yamaha ett optisk sensor system som ikke påvirker bevegelsen av verken tangent eller hammer, men leser hver bevegelse perfekt i styrke og timing. En ytterligere optisk sensor festet til enhver hammer måler tidspunktet og omfanget der hammeren treffer den virtuelle "strengen". Denne informasjonen blir automatisk oversatt til et vakkert autentisk pianolyd.

Verdensklasse - to flygler i ett Når det gjelder å bedømme tonen til ett piano, faller det på personlig smak. For å hjelpe deg å oppnå den tonepaletten du ønsker, tilbyr Yamaha deg valget mellom to verdensklasse flygler i en- Hver med sin egen unike karakter til å formidle følelser du ønsker å uttrykke gjennom et musikkstykke. Ved ett knapptrykk på den nye AvantGrand N3X, kan du velge mellom samplinger fra en Yamaha CFX konsert grand eller fra en Bösendorfer Imperial. Som Yamahas flaggskipsflygel, har majestetiske CFX en stor bredde av klangfarger, fra glitrende høye toner til kraftige basstoner. Den legendariske Bösendorfer er kjent for sin varme og subtile Wien tone. Uansett hva du velger gir AvantGrand N3X deg tillatelse til å utforske din musikalske fantasi. Utvikle lydspekteret AvantGrand serien nærmer seg gjengivelsen av et akustisk flygel på en unik måte. Når Yamaha samplet et spesielt utvalgt ekte konsertflygel er instrumentet tatt opp i 4 forskjellige mikrofonposisjoner - venstre, høyre, senter og bak på flygelet.

Sammenlignet med en tradisjonell høyre-venstre stereosampling ga dette fantastisk rike og autentiske resultater. For å få mest mulig ut av denne fire-kanals sampling brukes Yamahas Spatial Acoustic Speaker System – en høyttaler konfigurasjon som gjør att AvantGrand serien gjengir lyden av et fantastisk flygel nærmest perfekt. I N3X, speiler de fire høyttalerne plasseringen til de fire opptaksposisjonene ved samplingen. Digital teknologi som resonerer med deg I tillegg til Spatial Acoustic Speaker System, har AvantGrand en Klangbunn Resonator som spenner over bredden av instrumentet. Denne komponenten gjør det mulig for en mer sofistikert reproduksjon av oppbyggingen av lyd som du føler når du spiller på et akustisk flygel. Det fungerer ved hjelp av svingende sensorer som overfører vibrasjoner til Klangbunn Resonator, som gir en realistisk lydrespons som er spesielt tydelig i det øvre register. Virtual Resonance Modeling (VRM) I et flygel resonerer strenger og lyd igjennom hele instrumentets kropp og skaper en rik etterklang som omslutter lytteren. Det er ikke bare de strengene du spiller på, men andre strenger klinger også som en reaksjon til det du spiller. Dette er en av grunnene til at pianolyden er så omfattende og rik. Dette fenomenet er perfekt gjengitt i AvantGrand N3X gjennom Virtual Resonance Modeling (VRM) som beregner status for hver av de 88 tangentene på tastaturet fra ett øyeblikkelig til det neste. Som et resultat, speiler N3X det ubegrensede antall faktorer det innebærer å spille på et akustisk piano - hvilke tangenter som spilles, styrken og timingen på pedaler. En helt oppslukende erfaring – hodetelefon AvantGrand pianoer er utformet for å gjengi feilfri lyd. Men noen ganger vil du kanskje spille for deg selv. Når du øver på kvelden, for eksempel, eller når folk i nærheten er opptatt med annet. I slike tilfeller tilbyr hodetelefonene et privat fristed hvor du har frihet til å spille uansett hvordan og når du velger.

 Takket være Yamahas avanserte binaural (retningshørsel) sampling teknologi, er lyden du hører i hodetelefonene utrolig levende. Denne teknologien bruker piano samplinger som er innspilt av spesialmikrofoner som fanger retningsinformasjon og andre nyanser som fanges av det menneskelige øret. Resultatet er så naturlig, så omgivende, at du snart glemmer at du har hodetelefoner. (Gjelder bare CFX Grand Voice)

 

På grunn av vekt må "Frakt hjem over 35kg" velges ved utsjekk.