Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
N1 Yamaha HN1 Yamaha N1

Yamaha N1

79 645,-
-+

På grunn av vekt må "Frakt hjem over 35kg" velges ved utsjekk.

Produktinfo
Alternativer

På denne modellen har du ekte flygelmekanikk, og spillefølelsen er dermed akkurat som et akustisk flygel

De fleste som spiller piano vet at det er vanskelig å få erstattet et akustisk flygel. Det er rett og slett ikke mulig å simulere ekte flygeltangenter når det kommer til presisjon og repetisjonsevne. Løsningen på problemet er å bygge inn ekte flygeltangenter i tre med full mekanikk slik at du slipper å simulere! Her er det ekte vare hele veien, og selv om lydgjengivelsen er digital er også den autentisk lyd fra Yamaha sitt CFIIIS akustiske konsertflygel. Det unike med Avant Grand-serien er at høytalersystemet er spesiallaget for å gjengi klangen fra et akustisk flygel. Samplingen er fra grunnen laget kun for denne serien og optimalisert for høytaleroppsettet (se gjerne video nedenfor)

Fordelene med at lydgjengivelsen er samplingbasert er mange:
* Det mest åpenbare er at du kan justere lydnivået så det er mulig å øve på et anstendig volum når det er nødvendig. Det er ikke alltid familie og naboer setter pris på å høre Chopin på fullt flygelvolum (men hvis de ønsker det kan er høytalerne kraftige nok). Det tillater også øving (eller pianoundervisning) med 2 par hodetelefoner dersom det er praktisk

* Du slipper kostnaden med å stemme pianoet. Dette koster gjerne 1000-2000kr året på et akustisk piano. Dessuten er pianoet mindre følsomt for fukt og temperatursvingninger.

* Å gjøre opptak for øving og innspilling er så enkelt som å trykke på en knapp (du kan både spille inn lokalt på pianoet, på en minnepinne eller via USB)

* Et hybridflygel som dette tar mye mindre plass enn et akustisk, uten at det går utover lyden.

* Med lydinngang kan du bruke de kraftige høytalerne til musikkavspilling fra andre lydkilder. Dette er kanskje markedets peneste stereoanlegg dersom du lar det supplere som det.Her er Yamaha sin egen skrytetekst og detaljer:

Det nyanserte anslaget og responsen til et flygel er en vesentlig målestokk for pianokvalitet. AvantGrand har samme spesialutviklede flygelmekanikk som har den samme konfigurasjonen som mekanikken i et virkelig flygel. Hammerne treffer «strengene» fra undersiden, og gjør det mulig med minutiøse justeringer til hammernes vektfordeling, og på bevegelsen til selve hammerne, for en mykere følelse under spilling. I tillegg til en hammersensor bruker AvantGrand kontaktløse tangentsensorer som ikke påvirker bevegelsen til tangentene, noe som igjen innebærer en optimal tolkning av pianistens tangentanslag, timing og andre detaljerte nyanser som påvirker det musikalske uttrykket. Denne kombinasjonen gir en imponerende følsomhet for hele spekteret fra pianissimo til fortissimo, og muligheten til å tolke pianistens hurtigste triller med transparens.

NB! Pga størrelse og vekt har vi disse pianoene på fjernlager. Vi har kostnadsfri levering og montering på gateplan i hele Akershus og Oslo. Dersom du ønsker pianoet levert i andre etasjer enn 1. (evt utenfor Akershus/Oslo) send oss en epost på morten@backstagemusikk.no så svarer vi deg i løpet av kort tid. Alle modellene i Hybrid-serien til Yamaha kan normalt sett leveres hjem til deg innen 1 uke fra bestilliing). Hvorvidt denne modellen står utstilt i enkelte butikker varierer ut fra sesong og individuelle plassbegrensninger. Ta gjerne kontakt for å avtale prøving!