Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
CSP150PE Yamaha NCSP150PE Yamaha CSP150PE
CSP150PE Yamaha NCSP150PE Yamaha CSP150PE CSP150PE Yamaha NCSP150PE Yamaha CSP150PE

Yamaha CSP150PE

34 790,-
-+


Clavinova Smart Piano med 88 Graded Hammer 3X-tangenter med syntetisk elfenben, ibenholt og escapement-mekanikk.

På grunn av vekt må "Frakt hjem over 35kg" velges ved utsjekk.

Vi tilbyr også hjemlevering med montering og tar med oss embalsjen tilbake for kunder i Oslo og Akershus, samt Lier Og Drammen. Dette koster 1.299,-

Produktinfo
Tilbehør
Alternativer


Min musikk. Mitt piano. Min måte! CSP står for Clavinova Smart Piano. Dersom du alltid har drømt om å lære å spille favorittlåtene dine, så kan Clavinova CSP hjelpe deg med å gjøre drømmen til virkelighet. Ved å scanne låtene i en smarttelefon eller annen smart enhet, så genererer CSP automatisk en akkordprogresjon, pianonoter og viser, ved hjelp av en intuitiv Stream Lights-funksjon, hvilke tangenter som skal presses ned og hvor. Aldri før har teknologien vært i stand til å gjøre denne drømmen til virkelighet!Du kan koble til iOS-enheten din via USB-Lightning-kabel eller et trådløst LAN (ikke inkl.). Koble iPad’en din til CSP-150, last ned og installer “Smart Pianist” fra https://www.yamaha.com/kbdapps/, så er du i gang.


CSP-150 har en avansert arrangeringsseksjon hvor du kan spille med flotte komp, ta opptak og spille dem av, for ikke å nevne et stort og veldig allsidig lydbibliotek med bl.a. Yamahas kjente Mega Voices og Super Articulation-stemmer. Du kan koble til og mikrofon og synge med til det du spiller, eller til karaokefiler hentet fra Clavinovaen din eller YamahaMusicsoft.com. Tekstene vises i Smart Pianist-appen, og ordene skifter farge så vet nøyaktig når du skal komme inn. Du kan skape flerstemt sang med avanserte sangharmonier og korrigere pitchen din!


Yamaha CSP-150 Clavinova Smart Piano fanger selve sjelen fra store konsertinstrumenter, og gir deg opplevelsen av et flygel i et digitalpiano som passer vesentlig bedre inn i de fleste hjem. Spill med lyden fra Yamahas flaggskip - nemlig konsertflygelet CFX, eller det umiskjennelige Bösendorfer Imperial.

Når man spiller på et flygel, så klinger lyden i hele instrumentkroppen, og skaper en rik resonans som innhyller pianisten. Dette fenomenet gjengis perfekt av CSP-150 gjennom Virtual Resonance Modeling (VRM), som kontinuerlig beregner de ulike strengevibrasjonene i strengene for hver av de 88 tonene på klaviaturet. Dette bidrar med å gi pianoet et levende, rikt og variert uttrykk som avspeiler en grenseløs rekke faktorer det å spille piano faktisk innebærer, som: hvilke tangenter som slås an, anslagsstyrken og pedalenes bevegelse.

Høydepunkter

    88 Graded Hammer 3X tangenter med syntetisk elfenben

    256-toners polyfoni

    CFX og Bösendorfer Imperial pianosamplinger

    CFX Binaural-samplinger

    Smooth Release, Key-off samples, String Resonance og demperresonans

    692 lyder + 29 tromme/effekter, 14 VRM Voices, 113 Super Articulation Voices, 27 Natural! Voices, 27 Sweet! Voices, 63 Cool! Voices, 69 Live! Voices, 30 Organ Flutes! Voices 

    470 styles, 396 Pro Styles, 34 Session Styles, 4 Free Play Styles, 36 Pianist Styles

    Effekt: 30 Watt × 2

    Høyttalere: 16 cm x 2

    Acoustic Optimizer og Intelligent Acoustic Kontrol (IAC)

    Stereophonic-optimalisering

    Dimensjoner 1412 x 1040 x 465 mm - Polished finish 1418 x  1040 x 466 mm

    Vekt 67 kg - Polished finish 69 kg