Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
CLP775WH Yamaha WHITE Yamaha CLP-775 WH Clavinova WHITE

Yamaha CLP-775 WH

Clavinova WHITE

44 049,-
-+

Møt den helt nye Clavinova-serien til Yamaha lansert høsten 2020! Helt nye samplinger, nytt og forbedret klaviatur med lineær vekting (alle tangentene er vektet forskjellig slik det er på et akustisk flygel), samt Touch-skjerm til menyvalg og mer til er hva du kan forvente.

 

Dette pianoet er utstilt for prøving i butikken vår.

 

På grunn av vekt må "Frakt hjem over 35kg" velges ved utsjekk.

 

I Oslo og Akershus, samt Lier og Drammen tilbyr vi gratis hjemlevering på gateplan.Vi tilbyr også hjemlevering med innbæring, montering og emballasjeretur for kr koster 1.499,-

Produktinfo
Alternativer

Yamaha CLP775 er en helt ny pianomodell lansert høsten 2020. Den er etterfølgeren til CLP675 og har mange forbedringer fra sin forgjenger. De kanskje viktigste forbedringene er oppgradering til Grand Touch-klaviatur med lineær vekting (dvs at alle tangentene er vektet forskjellig), helt nye samplinger av flyglene Yamaha CFX og Bösendorfer Imperial, og Touch-skjerm for menyvalg. I tillegg er modellen utstyrt med VRM (virtual response modelling), oppgraderte tangenter og bluetooth-tilkobling. Kort fortalt simuleres strengekarakteristikken for alle de 88 tonene på pianoet kontinuertlig, og både demperpedalen, samklanger, overtoner, klangbunn, timing og anslagstype gir en utrolig naturtro respons. VRM ble introdusert i forrige generasjons pianoer, men nå har CLP775 fått en forbedret og enda mer moderne versjon av funksjonen. Andre funksjoner er binaural sampling, piano room, flere lyder, Duo-funksjon og 20 innebygde rytmer.

 

 

Nå får du den glassklare lyden av et høykvalitets Yamaha CFX Concert grand flygel og de myke, varme tonene av et Bösendorfer Imperial i et praktig hendig digitalpiano. De nye Grand Touch tangentene er svært likt et akustisk flygel å spille på med tretangenter, syntetisk elfenben og syntetisk ibenholt i høy kvalitet. Hver eneste tangent er individuelt vektet for perfekt spillemotstand. Selv demperpedalen er gjennomarbeidet og forbedret til perfeksjon. Nærmere et ekte flygel kommer du ikke i et så kompakt format.

 

 

Totalt er det 38 forskjellige lyder å velge blant. I tillegg til de tidligere nevnte CFX og Bösendorfer-lydene kan du velge mellom elektrisk piano, harpsichord, strykere og orgel mm. Du kan også bruke to lyder samtidig dersom du ønsker å kombinere f.eks piano og strykere. Split-funksjon er naturligvis også inkludert hvis du ønsker forskjellige instrumenter i hver hånd. Ønsker du å dele opp klaviaturet for å spille 4-hendig i samme oktav gjøres det enkelt med den nye duo-funksjonen, og man kan til og med ha hver sin sustain-pedal. Med justerbar romklang kan du tilpasse lyden til rommet du spiller i og lydbildet du selv ønsker. Den nye Piano Room-funksjonen lar deg enkelt endre karakteristikken til pianoet slik at det låter optimalt uansett hvor det står plassert. Til og med hvor åpent lokket er på flygellyden, størrelsen på klangbunnen eller karakteristikken til aliqoutstrengene i diskantregisteret kan tilpasses.

 

Et viktig argument for mange av våre kunder er at de ønsker å øve lydløst, og det kan du selvfølgelig gjøre med denne modellen. Det er faktisk utgang for 2 hodetelefonsett så man kan spille lydløst sammen med en pianolærer eller venn. Når du bruker hodetelefoner har Yamaha sørget for å gjøre lydopptakene med binaural sampling. Det vil si at ørene dine vil oppfatte stereo-bildet fra et ekte flygel med strenger slik det høres ut når du sitter foran det. Når du har øvd tilstrekkelig kan du også nyte lyden i det nyutviklede høyttalersystemet på 2x(42w+50w+50w) med 2x16cm basseelementer, 2x8cm mellomtoneelementer og 2x 5cm diskantelementer. Med intelligent acoustic Optimizer tilpasser pianoet lydgjengivelsen og balansen mellom bass, mellomtone og diskant opp mot hvordan øret ditt hører frekvenser på forskjellige volumnivåer. I tillegg til det naturlige stereobildet i et akustisk flygel får du også key off samples og damper resonanse som sørger for naturtro lydgjengivelse når du bruker dempepedalen. Strengeresonansen er også hensyntatt, så dette er virkelig avansert simulering som respondere på din spillestil. Polyfonien er på pianoet er hele 256 toner som sørger for at du kan spille raskt og avansert med sustainpedal og fortsatt ha haugevis av simuleringskraft til overs så pianoet kan gjengi alle nyanser.

 

 

Digitale pianoer har rett og slett beveget seg langt forbi kvaliteten man kan forvente av et akustisk piano i samme prisklasse, samtidig som man får fordelene med et vedlikeholdsfritt instrument som ikke trenger stemming, kan stå mot kalde yttervegger og kan øves på helt lydløst. Du kan til og med bruke det som stereoanlegg på grunn av de kraftige og gode høyttalerne. CLP775 har trådløs bluetooth-tilkobling for avspilling av musikk enten du bruker pianoet som stereoanlegg eller ønsker backingtracks mens du øver.


Spesifikasjoner:
Bredde:  1461 mm
Høyde:  927 mm
Dybde:  459 mm
Vekt: 71 kg (polert finish: 74 kg)