Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
RG-3F-PE Roland  Roland RG-3F-PE Digitalt flygel m/SuperNATURAL, sort pol
Forrige bilde
RG-3F-PE Roland  Roland RG-3F-PE Digitalt flygel m/SuperNATURAL, sort pol RG-3F-PE Roland  Roland RG-3F-PE Digitalt flygel m/SuperNATURAL, sort pol RG-3F-PE Roland  Roland RG-3F-PE Digitalt flygel m/SuperNATURAL, sort pol RG-3F-PE Roland  Roland RG-3F-PE Digitalt flygel m/SuperNATURAL, sort pol
Neste bilde

Roland RG-3F-PE

Digitalt flygel m/SuperNATURAL, sort pol

83 349,-
-+
Utrolig autentisk digitalfylgel som både git deg den komplette  flygelfølesen både lydmessig og i designet. 
Produktinfo

For tilskueren er det en fryd for øyne og ører. For pianisten er det et instrument som appellerer til artistens hjerte. For Rolands sjefsdesignere er RG-3F et miniflygel som reflekterer utseendet, følelsen og lyden av tradisjon, samtidig som det kan skryte av å ha den mest avanserte SuperNATURAL teknologien på markedet. Dette instrumentet er simpelthen utsøkt. PHA-III Ivory Feel klaviatur med Escapement sørger for den ekte følelsen og responsen til et akustisk flygel, og det innebygde lydsystemet med fire høyttalere gir deg en fyldig og kraftig lyd. Perfekt for alle hjem, hotell, restauranter og andre miljø som kan dra nytte av et vakkert og vellydende flygel til en høyst attraktiv pris.
 
Avansert SuperNATURAL Piano lydprosessor leverer autentisk og sofistikert følelse
Piano Designer funksjonen lar deg designe dine egne pianolyder. (resonans, hammerklang etc.)
Top-of-the-line PHA-III Ivory Feel klaviatur sørger for ekte flygelfølelse og respons
Vakkert kabinett i polert sort. Tangentlokket reflekterer speilbildet av pianistens hender
Progressive dempepedaler leverer nøyaktig motstand i forhold til utøveren
Krever ikke stor plass (95cm dybde)
4-høyttalere 60 W x 2 innebygd høyttalersystem
Enkelt brukergrensesnitt
Lettvekt fallsikkert lokk med låsemekanisme og høydejustering med to posisjoner
SUPERNATURAL PIANO
 
RG-3F er oppgradert med Rolands banebrytende SuperNATURAL teknologi. Tre hovedelementer er dramatisk forbedret: Anslagsfølsomhet, responsområde og decay. Tidligere samplebasert teknologi skapte ”trappetrinn-forskjell” i anslagsfølsomhet og responsområde, og man fikk en unaturlig decay-loop. SuperNATURAL eliminerer dette med en perfekt jevn og naturlig tredimensjonal lyd og respons.
 
PHA-III IVORY FEEL KLAVIATUR MED ESCAPEMENT
 
PHA-III klaviaturet med Escapement tilbyr maksimal komfort, spillbarhet og respons. PHA-III forbedrer tangentrepetisjon og tillater perfekt formidling av dynamikk og anslagsfølsomme variasjoner. Escapement mekanikken gjenskaper den autentiske følelsen fra et ekte flygelklaviatur, noe som særlig underbygger følsomheten når man spiller pianissimo. Klaviaturet har også Rolands kritikerroste ”Ivory Feel” — et komfortabelt og fuktabsorberende materiale som suger til seg svette og dermed motvirker at fingrene sklir på tangentene. Den autentiske fargen fra flygeltangenter kan også sees på siden av de hvite tangentene.
 
UTSØKT HÅNDTVERK
 
Med alle sine lekre detaljer er RG-3F et luksuriøst instrument som vil passe inn i omgivelsene til enhver tid. Den polerte sorte utførelsen er makeløs, og den nydesignede klangbunnen i mørkebrunt forsterker det førsteklasses inntrykket. Akkurat som på et akustisk flygel, vil tangentlokket på RG-3F reflektere speilbildet av pianistens hender. I tillegg vil det ryddige og enkle frontpanelet forsterke det elegante inntrykket. Inviterende, stilrent og enkelt å bruke.
 
INNEBYGD HØYTTALERSYSTEM
 
RG-3F har en fyldig og realistisk akustisk flygellyd som kommer fra det innebygde lydsystemet med fire høyttalere. Volumproblemer hører fortiden til. Du kan simpelthen justere volumet på det interne lydsystemet så det passer omgivelsene. RG-3F har dessuten hodetelefonutgang, dersom du ønsker å øve uforstyrret.
 
PROGRESSIV DEMPEPEDAL
 
RG-3F har fått Rolands nye Progressive Damper Action pedal mekanisme, som nøyaktig imiterer pedalresponsen på et akustisk piano. Pedalen har en lett motstand i begynnelsen, men etter hvert som du presser den lengre ned, vil motstanden øke, slik den vil på et akustisk piano når demperen begynner å løfte seg fra strengene. Det nye designet tillater også mer nøyaktig ”halvpedal” respons, der pedalens dybde muliggjør subtil kontroll over tonens decay. Dermed vil Progressive Damper Action Pedal tilfredsstille den mest kresne pianist når det gjelder følsomhet og respons.
 
USB MEDIA
 
Spill sammen med dine favorittsanger ved ganske enkelt å sette inn en USB minnebrikke eller USB CD spiller. RG-3F er meget fleksibel og spiller av både WAV filer og Standard MIDI filer gjennom det innebygde høyttalersystemet
 
FALLSIKKERT LOKK
 
RG-3F har lettvekt lokk som er enkelt å åpne og lukke. Det kan justeres til to posisjoner og er dessuten utstyrt med lås, slik at det ikke skal kunne falle ned ved et uhell.

På grunn av vekt må "Frakt hjem over 35kg" velges ved utsjekk.