Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
KF-10-KO Roland  Roland KIYOLA KF-10 KO Pure Oak Designpiano i Pure Oak-utførelse m/krakk
Forrige bilde
KF-10-KO Roland  Roland KIYOLA KF-10 KO Pure Oak Designpiano i Pure Oak-utførelse m/krakk KF-10-KO Roland  Roland KIYOLA KF-10 KO Pure Oak Designpiano i Pure Oak-utførelse m/krakk KF-10-KO Roland  Roland KIYOLA KF-10 KO Pure Oak Designpiano i Pure Oak-utførelse m/krakk KF-10-KO Roland  Roland KIYOLA KF-10 KO Pure Oak Designpiano i Pure Oak-utførelse m/krakk
Neste bilde

Roland KIYOLA KF-10 KO Pure Oak

Designpiano i Pure Oak-utførelse m/krakk

49 999,-
-+

Dette pianoet står utstilt for prøving i butikk i Sandvika.
På grunn av vekt må "Frakt hjem over 35kg" velges ved utsjekk.

Vi tilbyr også hjemlevering med montering og tar med oss embalsjen tilbake for kunder i Oslo og Akershus, samt Lier og Drammen. Dette koster kun 1.299,-

Produktinfo
Alternativer

Dette flotte instrumentet ble til gjennom et samarbeid mellom Roland og den japanske møbeldesigneren Karimoku, hvis hensikt var å skape et raffinert digitalpiano i et perfekt harmonisk og funksjonelt design. Instrumentet er kraftig og imponerende i seg selv, men som kunstverk og designmøbel gir det rommene det befinner seg i noe helt spesielt. KIYOLA KF-10 er en unik og spennende nyhet på dagens digitale pianomarked, og har håndlagt kabinett i heltre med naturlige materialer.

Krakk følger med i prisen


KIYOLA KF-10 er helt forskjellig fra alle andre pianoer på markedet, designet ”in-house” av Karimoku – Japans største møbelmaker i treverk siden 1940, en kjent eksponent for miljøvennlig treverk. Kabinettet er bygget for hånd i Japan av helt naturlig treverk. Resultatet er et slank, stilig ergonomisk formet piano som passer inn i din stue, på lik linje med de vakreste møbler. Dette er perfekt for deg som vil ha noe spesielt; Mønsteret i hvert enkelt piano er helt unikt på grunn av den naturlige aldringen i treverket – uansett om du velger finishen Walnut (KF-10-KW) eller Pure Oak (KF-10-KO).

Når du ser KIYOLA KF-10 vil du ikke bare beundre – du vil også ta på det. De glatte avrundede sidepanelene er inspirert av Karimoku high-end sofaer, mens de slanke beina gjør at pianoet passer inn med det resterende møblementet i din stue. Ved å holde kontrollene til et minimum, bevarer KIYOLA KF-10 det organiske utseendet, med volum knapp og knapper lokalisert på siden, for å forhindre noen form for distrahering mens du spiller. Lokket fungerer også som noteholder, med enkel og kompakt estetikk. I løpet av pianoets levetid, vil du sette pris på den vakre og naturlige aldringsprosessen i treverket, på samme måte som et vintage instrument, eller møbel i øverste prissjikt.

Karimoku, kjent for sitt fokus på detaljer og kompromissløs perfeksjonisme, bygger hvert enkelt KIYOLA KF-10-kabinett i sin fabrikk, som ligger i samme del av Japan som Rolands hovedkvarter og fabrikker. Kabinettene sendes videre til Roland-fabrikken hvor elektronikk, høyttalere og tangenter monteres. I alle faser av byggingen benyttes det kun miljøvennlige materialer og arbeidsmetoder, som sikrer at KIYOLA-serien er bygget etter de høyeste etiske standarder og i best tenkelig kvalitet.

Å sitte lenge på en feil konstruert pianokrakk kan være ukomfortabelt, føre til unødvendig belastning på bein og ledd, smerter i korsryggen – i verste fall også langsiktige skader på ryggraden. Karimokus enorme erfaring fra møbeldesign og vitenskapelig forskning, har gjort det mulig å komme opp med en helt ergonomisk riktig utformet pianokrakk. Sitteputen har buet form og bred overflate. I kombinasjon med skumgummi av høy tetthet, gir dette jevnere vektfordeling – og bedre holdning. Resultatet er at du kan spille piano lenger, uten ubehag eller frykt for helseproblemer.

KIYOLA KF-10s estetiske håndverk kommer ikke i veien for spillbarheten. Løft lokket på Karimoku-kabinettet, og du finner et digitalpiano med samme anerkjente SuperNATURAL modelleringsteknologi som LX/HP – Rolands flaggskipmodeller innen digital piano. I motsetning til de fleste digitale pianoer – som bare trigger et sample av en tone når du trykker ned en tangent, gjenskaper SuperNATURAL responsen fra et akustisk piano til fulle, ved å gjengi den komplekse interaksjonen som finner sted når lyden av en tone skapes. Resultatet er en rik, karakterfull tone som responderer til din spillestil og touch, og dette underbygges av fire høyttalere som leverer levende og altomsluttende lyd. KIYOLA KF-10 benytter Rolands siste PHA-50 keyboard, hvor tangentene har kjerne i støpt materiale, mens sidene er i treverk. Dette gir både et tradisjonelt utseende og en familiær følelse – og sikrer at du unngår å bli distrahert med tangenter som ikke kjennes ”ekte”. Den medfølgende pedalenheten gir akkurat det uttrykket en trenet pianist forventer.

 


 

>