Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
HP704-WH Roland  ROLAND HP704-WH PREMIUM CONCERT CLASS PIANO (WHITE
HP704-WH Roland  ROLAND HP704-WH PREMIUM CONCERT CLASS PIANO (WHITE HP704-WH Roland  ROLAND HP704-WH PREMIUM CONCERT CLASS PIANO (WHITE

ROLAND HP704-WH

PREMIUM CONCERT CLASS PIANO (WHITE

25 450,-
-+

Nyhet fra Roland! Stilrent og flott piano

 

På grunn av vekt må "Frakt hjem over 35kg" velges ved utsjekk.

Vi tilbyr også hjemlevering med montering og tar med oss embalsjen tilbake for kunder i Oslo og Akershus, samt Lier og Drammen. Dette koster kun 1.499,-

Produktinfo
Tilbehør

SuperNATURAL Piano Modelling for rik, levende pianolyd

Trykk på en tangent på nesten et hvilket som helst digitalpiano og du hører et opptak av en pianotone. Et SuperNATURAL Piano virker på en annen måte. Ved hjelp av den nyeste modelleringsteknikken blir tonen gjenskapt, i stedet for avspilt. Den unike teknologien gjenskaper hele prosessen når lyden blir til i et typisk piano, også kombinasjoner av flere toner på samme tid, resonansen av disse og alle måtene disse vil interagere med hverandre. Resultatet er en rik, kompleks lyd – komplett med overtoner – som endrer seg etter hvordan du spiller på pianoet. Dette er umulig å oppnå på samme måte som på et piano som benytter samples, og utgjør forskjellen mellom å spille av et opptak – og å faktisk være tilstede i prosessen.

Gjenskaper den rike, dype lyden fra et akustisk flygel

Rolands Acoustic Projection høyttalersystem gjenskaper den rike lyden fra et akustisk flygel. HP704 huser et treveis høyttalersystem bestående av seks høyttalerelementer drevet av en firekanals forsterker. Hver del av dette systemet er svært viktig for å levere den optimale pianolyden. De kraftige høyttalerne i kabinettet tar seg av hovedlyden, mens høyttalerene på toppen reproduserer resonansen i pianorammen. Nærfelthøyttalere tar seg av lyd som oppfattes særlig av pianisten, som for eksempel dynamiske overtoner og lyden av hammere som treffer pianostrengene. Den økte høyden på kabinettet gjør også sitt til at lyden høres ut som et akustisk piano.

Lyden av et flygel gjennom hodetelefonene dine

En av de store fordelene med et digitalt piano er muligheten for å spille uten akustisk lyd med hodetelefoner. Noen digitalpianoer sender bare samme lyd som til går til høyttalerne og videre til hodetelefonene. Dette er å kaste bort en gylden mulighet ettersom gode hodetelefoner kan gi en svært bra og detaljrik lydopplevelse. Roland pianoer benytter Headphones 3D Ambience for å optimalisere lyden, og får det til å låte som det kommer fra pianoet – og ikke fra hodetelefonene dine. Teknologien gjør det også mye lettere å øve over lengre perioder – uten å bli «trøtt» i ørene.

Utseende og følelsen av et klaviatur i tre – uten ulempene

Tretangentene man ofte finner i akustiske pianoer ser bra ut og er gode å spille på. Men et keyboard i tre trenger jevnlig vedlikehold for å fungere optimalt over tid, og dette er ikke det beste utgangspunktet for et digitalpiano. HP704 har et nytt type keyboard som kombinerer treverk og støpte materialer, og gir deg det beste fra begge verdener; Tangentene har sider i vakkert treverk, med stiv masse – i kjent utførelse. Samtidig har de en slitesterk indre ramme som gjør at du kan nyte ditt Roland piano hver eneste dag i mange år framover – helt uten å tenke på vedlikehold. Hammerteknikken i våre piano er konstruert slik at tangentene lager minimalt med støy når de spilles på.

Spiller som et akustisk flygel

Det er ikke bare følelsen i tangentene som teller. Måten de beveger seg på er også viktig. Hver tangent har en stabiliserende nål som sørger for at den går opp og ned – akkurat som den skal. Helt presist og fullstendig uten sideveis bevegelse som kan lage ekstra støy når man spiller glissandoer på enkelte pianoer. Siden HP704 har vår nyeste «pianomotor» om bord, har vi også fintunet sensorsystemet i tangentene for å forsikre oss om at keyboard og lyd fungerer i komplett harmoni – for den ultimate pianoopplevelsen. Tangentene ser ut og kjennes som de sitter i et konsertflygel, og de er fuktabsorberende – slik at fingrene dine ikke glir når du spiller.

Koble til smarttelefon eller nettbrett via Bluetooth – og bruk apper for å gjøre læringen enkel

I dag bruker mange smarttelefoner og nettbrett når de spiller, eller hvis de vil lære seg å spille. Ved hjelp av Bluetooth lar HP704 dine mobile enheter koble seg til trådløst, slik at du enkelt kan bruke populære iOS/Android apper og online øvingsvideoer. Med en gang enhetene er tilkoblet, rutes lydsignalene i disse gjennom pianoets høyttalere – eller hodetelefoner om du foretrekker øve uten å forstyrre andre. Da kan du spille sammen med din favorittartist eller band, eller øve med noen av de aller beste pianolærene. Besøk Sheet Music Direct for å laste ned et bredt utvalg noter. En smart funksjon er at du kan bla i notene på din iPad/iPhone ved å trykke på pianoets pedal. 

Elegant design, klassiske linjer, tidløs lyd

Selv om det er fullpakket med avansert teknologi, er HP605 betryggende tradisjonelt når det kommer til stil. Klassiske linjer kombinert med plasseffektiv størrelse i fire premium utførelser: Polert ibenholt, moderne rosentre, sort eller hvit. Med en gang pianoet er kommet inn i ditt hjem trenger du ikke engang trykke på power-knappen for å komme i gang – det er bare å åpne lokket og begynne å spille.