Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
GP607-PW Roland  Roland GP607-PW Grand Piano in compact format

Roland GP607-PW

Grand Piano in compact format

67 090,-
-+

På grunn av vekt må "Frakt hjem over 35kg" velges ved utsjekk.

 

Produktinfo
Tilbehør
Alternativer


Klassisk miniflygel med autentisk pianoanslag, innebygd 4.1-kanals høyttalersystem og nydelig polert finish.
Om du har ønsket å eie et flygel men ble frarådet på grunn av kostnadene eller vekten, da kan Roland GP607 være det perfekte tillegget i hjemmet ditt. GP607 er et stilig digitalt miniflygel i polert ibenholt eller hvitt, som hyller det klassiske flygelet med et elegant og imponerende design. Selv om utseende er tradisjonelt, finner du helt moderne teknologi om du ser litt nærmere.

 

Bluetooth® tilkobling lar deg strømme sanger trådløst fra nettbrett og smarttelefon, og fylle rommet med rik, åpen lyd, avspilt gjennom GP607s kraftige 4.1 multikanals høyttalersystem. SuperNATURAL Piano Modeling teknologi gir svært realistisk pianolyd og sammen med følelsen i det nye PHA-50 klaviaturet, får du en spilleopplevelse som vil tilfredsstille selv de mest kresne. En rekke innebygde læringsfunksjoner – for eksempel ved å koble pianoet til undervisnings-apper – gjør at du holder deg motivert og at pianoferdigheter stadig bedrer seg.

Høydepunkter

    Klassisk miniflygel digitalpiano, designet for stua

    Siste SuperNATURAL Piano Modeling teknologi for rik, levende lyd

    Autentisk flygel touch med det nye PHA-50 Progressive Hammer Action Keyboard med Escapement, som kombinerer utseendet og følelsen i treverk med holdbarheten i moderne materialer

    Innebygget 4.1-kanals multi-høyttaler system (fire høyttalere/en woofer) for kraftig lyd, og musikkplayback fra smarttelefon eller nettbrett via Bluetooth

    Headphones 3D Ambience teknologi for naturlig, realistisk lyd når du øver med hodetelefoner

    MIDI over Bluetooth for å koble til  apper som Rolands Piano Partner 2

    Lett vekt og vedlikeholdsfritt

    To elegante finisher: Polert ibenholt eller polert hvit


Roland GP607 som finnes i polert ibenholt og polert hvit, gir deg følelsen av å ha et klassisk flygel i stua; du kan åpne lokket og starte å spille. Men denne digitale modellen sparer du deg for kostnadene ved regelmessig stemming, takket være den pålitelige innebygde lydmotoren. Og det lette kabinettet er enkelt å flytte rundt i hjemmet ditt til du finner den perfekte plasseringen.

Når du spiller piano leverer høyttalerne rike pianotoner, ved alle volum, takket være et 4.1 multikanal lydsystem. Du kan også enkelt koble deg trådløst til nettbrett eller smarttelefon, og spille av favorittsanger og spillelister gjennom pianoets høyttalere.

Rolands SuperNATURAL Piano Modeling-teknologi sikter på å gjenskape hele prosessen i et akustisk piano; Kombinasjon av tonene som spilles, resonansen mellom disse og interaksjonen mellom svært mange elementer. Dette gir en rik, kompleks lyd som responderer på anslaget ditt. Det nye PHA-50 klaviaturet er perfekt matchet med lydmotoren, med følelsen av treverk og elfenben. En nål integrert i hver eneste tangent sørger for perfekt stabilitet.

Å lære spille piano er utrolig givende, men det krever tid, krefter og dedikasjon. Roland GP607 gir pianister et alternativ til å bruke den tradisjonelle læreboka, og lar deg kickstarte utviklingen din med de innebygde lærefunksjonene. Ved å jamme sammen med innebygde sanger blir du raskt klar for å spille i band, mens Twin Piano-modus lar lærer og elev sitte side ved side og spille i samme toneleie. Det innebygde metronomet hjelper deg med å forbedre timingen, mens en lydopptaker lar deg spille inn og evaluere det du jobber med. Du kan spille lyd- og MIDI-filer fra en USB-stick, og GP607 har Bluetooth MIDI funksjonalitet, som lar deg koble deg trådløst til apper som Roland Piano Partner 2 og GarageBand. På denne måten får du også tilgang til digitale noter, musikkbiblioteker med mer.