Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
DP603-PE Roland  Roland DP603-PE A Slim and Stylish Digital Piano Perfect
DP603-PE Roland  Roland DP603-PE A Slim and Stylish Digital Piano Perfect DP603-PE Roland  Roland DP603-PE A Slim and Stylish Digital Piano Perfect DP603-PE Roland  Roland DP603-PE A Slim and Stylish Digital Piano Perfect

Roland DP603-PE

A Slim and Stylish Digital Piano Perfect

30 430,-
-+

Digitalpiano med 88-tangenters PHA-50 klaviatur, SuperNATURAL-lydprosessor, stor lydbank, Bluetooth, innebygde høyttalere og pedaler.

På grunn av vekt må "Frakt hjem over 35kg" velges ved utsjekk.

Vi tilbyr også hjemlevering med montering og tar med oss embalsjen tilbake for kunder i Oslo og Akershus, samt Lier og Drammen. Dette koster kun 1.299,-

Produktinfo
Alternativer

Når du har lagt masse energi og ressurser i å innrede stua, så har du ikke lyst til å ødelegge inntrykket med et ruvende gammeldags piano som ikke passer inn. Roland DP603 er et nytt digitalt piano i minimalistisk og lekkert design, perfekt for et moderne hjem. DP603 er langt mer enn et vakkert ytre. Her får du autentisk lyd med Rolands siste SuperNATURAL lydprosessor – og deres beste klaviatur; PHA-50. Et utvalg av innebygde verktøy gjør øvingen morsommere, og dette forsterkes ved å koble til nettbrett eller smarttelefon. Da kan du interaktivt bruke de siste appene, og spille lyd fra mobile enheter gjennom pianoet. Roland DP603 blander klassiske lyder med et nytt design og nye fleksible løsninger – perfekt for den moderne pianisten.


 

Roland DP603 skiller seg ut fra mange andre piano på markedet. Kabinettet er slankt og stilrent, designet har rette linjer, og kurver og ekstra nips er begrenset til et minimum. Når lokket åpnes blir det til et elegant notestativ, og når det lukkes skjer dette på en trygg måte med en «soft-fall motion»-mekanisme. Til tross for at pianoet er veldig kompakt med bare 35 cm dybde, er DP603 like holdbar og slitesterk som DP-serien har vært kjent for siden 2003.

Dette nye digitalpianoet har den samme lydmotoren som Rolands flaggskipmodeller LX/HP, og med Rolands kritikerroste SuperNATURAL Piano Modeling gjenskapes mye av den rike, dynamiske responsen fra et akustisk instrument. Du vil også raskt sette pris på det nye PHA-50 klaviaturet. Ved å blande treverk med støpte materialer får man følelsen av å spille på tradisjonelle tangenter, uten å måtte utføre dyrt vedlikehold.

DP603s innebygde høyttalersystem fyller rommet med varm lyd, enten du spiller høyt eller lavt. Dette nye pianoet fungerer også som et trådløst høyttalersystem. Du bare kobler til smarttelefon eller nettbrett via trådløs Bluetooth, så kan du spille favorittmusikken din gjennom pianoets interne høyttalere. Eller enda bedre; jam sammen med favorittartistene dine!

Roland DP603 har over 300 innebygde sanger som du kan jamme sammen med, noe som kan være både gøy og lærerikt . Her finner du også et metronom som lar deg trene opp timing,og opptaksfunksjon for å evaluere deg selv. Ved å koble til iPad eller Android-nettbrett via Bluetooth, MIDI eller en USB-kabel, får du tilgang på en hel verden av populære apper og øvingsvideoer.