Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
991710 Kawai CL26WS Kawai Cl 26 W cl26ws

Kawai Cl 26 W

cl26ws

6 295,-
-+

På grunn av vekt må "Frakt hjem over 35kg" velges ved utsjekk.

Vi tilbyr også hjemlevering med montering og tar med oss embalsjen tilbake for kunder i Oslo og Akershus, samt Lier og Drammen. Dette koster kun 1.299,-

Produktinfo

Den beskjedne funksjonaliteten til CL26 er ideelt for studenter som ønsker å øve på sitt eget soverom, eller pianister som krever et kompakt instrument uten å ville gå på kompromiss med realisme og autentisitet. Pianoet er levende, varmt og ikke minst prisoverkommelig. Pianoet nyter et gunstig rykte for sine pålitelige tangenter så vel som deres egen evne til å gjenskape den særegne preg av et akustisk flygel. CL26 Advanced Hammer handling IV klaviatur gir deg autentisk følelse og med et holdbart design. Modellen har den nydelige Kawai EX flygel-saplingen som utgangspunkt og vil gi deg en stor bredde og varme de fleste pianoner i denne klassne ikke har. Med  Kawais egen Harmonic Imaging sound technology sørger de for at avstanden mellom flygeltone og kompakt innpakning er kortere enn noen sinne.

Absolutt alle kan lage ekte musikk med Kawai Concert Magic. Bare velg din favoritt stykke fra 40 forhåndsprogrammerte sanger (Barnesanger, julesanger, amerikanske klassikere, klassisk valg, Spesielle anledninger, internasjonale sanger) og trykk på en av 88 tangenter med en jevn rytme og tempo. Concert Magic er en ideell metode for små barn å lære musikk, spesielt for å utvikle en følelse av rytme. For de som kanskje tror det er for sent å lære piano er Concert Magic et godt første skritt for å realisere en livslang drøm. Med Concert Magic, kan din CL26 piano nytes av alle i familien, selv de som aldri har rørt et instrument før.