Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
VP-03 Roland  Roland VP-03 Ultra-compact recreation of the iconic V

Roland VP-03

Ultra-compact recreation of the iconic V

3 630,-
-+
Produktinfo


Ultrakompakt reproduksjon av den ikoniske VP-330 Vocoder Plus.
VP-03 er en miniatyrversjon av VP-330 Vocoder Plus, en av de mest populære vocoderne som noensinne er laget. VP-03 er en del av Roland Boutique series og forener synthesizerlyd med din egen stemme. Dette gjøres ved hjelp av den nye ACB-teknologien, som til minste detalj gjenskaper lyden fra den banebrytende originalen. Akkurat de samme vocoder-, voice- og string-lydene finner du i VP-03, som leveres med svanehalsmikrofon. Den kan også pares med K-25m Keyboard Unit og gir da følelsen av en autentisk VP-330, i et svært prisgunstig og portabelt oppsett. Uansett om du er ute etter klassisk ”snakkende robot”-lyd, eller den ekspressive kraften som ligger i å forme synthesizerlyd ved hjelp av den menneskelige stemme, gir VP-03 deg det du trenger.

Høydepunkter

    Ultrakompakt gjenskapning av den ikoniske VP-330 Vocoder Plus

    Gjenskaper lyden, karakteren og brukergrensesnittet i den originale VP-330

    Svanehals XLR mikrofon inkludert

    Nye funksjoner inkluderer Voice Step Sequencer og Chord Memory for ”one-finger performance”

    Høykvalitets konstruksjon med frontpanel i metall

    Svært portabel for musikklaging ”på farten”

    Batteridrift (4 x AA) eller USB powered

    24-bit/96 kHz stereo IN/OUT USB audio interface

    Innebygget minihøyttaler

    Doble ribbon-kontrollere for pitch bend, modulasjon og one-touch sound preview

    Kompatibel med K-25m Keyboard Unit og DK-01 Docking Case (opsjon)


VP-03 har en ny Voice Step Sequencer, som ikke fantes på den originale VP-330. Dette er en 16-trinns step-sequencer hvor hvert trinn kan inneholde en tone, en akkord (opptil seks toner) eller din egen stemme. Resultatet blir en distinktiv rytmisk effekt, som bringer dynamisk bevegelse inn i VP-03. Du kan benytte en rekke kontroller for å endre rekkefølgen i sequencen, og skape helt uventede – ofte svært inspirerende – sequencer. De beste kan du lagre til din computer, via USB, med VP-03s backup/restore-funksjon.

En annen funksjon som ikke fantes på originalen VP-330 er Chord Memory, som lar deg spille akkorder ved hjelp av kun en finger. Med 16 minneplasser tilgjengelig, kan du enkelt lagre og hente inn igjen dine favorittakkorder, ved å trykke på en av 16 step-knapper. Du kan også legge inn dine egne akkorder, lagre dem i minneplassene og eksportere dette til din datamaskin ved hjelp av
backup/restore-funksjonen.

I tillegg til line- og hodetelefonutgang (begge i minijack-format) er VP-03 utstyrt med vanlig XLR mikrofoninngang. For å hente ut VP-03s fulle potensial, plugger du bare inn den medfølgende svanehalsmikrofonen, og bruker din egen stemme (eller en annen lyd) for å filtrere og modellere de innebygde synth-lydene. Du kan også koble VP-03 til andre enheter, gjennom MIDI IN/OUT eller via en Micro-B USB-tilkobling. Sistnevnte overfører både audio- og MIDI-data.

VP-03 fungerer aller best i tospann med K-25m, et 25-toners keyboard som tar musikken din til neste nivå. Når modulen er dokket i keyboardet, kan vinkle frontpanelet i tre ulike posisjoner. Finn den mest praktiske innstillingen for deg selv, plugg inn svanehalsmikrofonen og du er klar!

Noe av den beste musikken er laget langt unna et studio. Derfor kan Roland Boutique series kjøres på 4 x AA batterier; klar til bruk uansett når og hvor inspirasjonen kommer. Alternativt kan VP-03 kjøres på USB bus power / powerbank. VP-03 veier bare 940 g med batterier installert.

VP-03 kan fungere som et høykvalitets 24-bit/96 kHz audiointerface via USB-porten. Dette gir en enkel og pålitelig måte å spille rett inn i din DAW. Du kan også lagre dine favorittinnstillinger og sequencer patterns via funksjonen USB data backup.