Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
TB-03 Roland  Roland TB-03 Realistic recreation of the iconic TB-30

Roland TB-03

Realistic recreation of the iconic TB-30

5 160,-
-+
Produktinfo


Realistisk reproduksjon av den legendariske TB-303 Bass Line med lyden, karakteren og grensesnittet fra den originale TB-303.
Den batteridrevne TB-03 er en direkte etterkommer av den berømte TB-303 Bass Line Synth. Layouten på kontrollpanelet er uforandret, og den virker på akkurat samme måte som originalen. Den låter likens også, takket være Rolands avanserte ACB teknologi som gjenskaper de hypnotiserende bassriffene fra den sølvfargede magiske boksen. Den nye TB-03 går enda lenger, med flere forbedringer som ikke finnes på originalen. Et LED-display med fire digits gjør programmeringen enklere og mer nøyaktig, mens overdrive- og delay-effekt lar deg slippe løs en twistet, tribal vegg av lyd som sender publikum i ekstase. I studio kan TB-03 sende kontrollinformasjon via MIDI eller USB-porten, som også fungerer som et 24-bit/96 kHz audio interface.

Høydepunkter

    Realistisk gjenskapning av den ikoniske TB-303 Bass Line synth

    Har samme lyd, karakter og brukergrensesnitt som den originale TB-303

    Hands-on kontroll på utrykksfulle parameter som cutoff, resonance, envelope mod, decay, og accent

    Nye muligheter som ikke fantes på den originale TB-303, for eksempel fire-digits LED display, overdrive og delay effekter, MIDI, fine tempo control og ekstra funksjoner for å bygge opp patterns

    Programmerbar med klassiske Pitch, Time og Step write modes

    Fortsetter å spille en sequence selv om du veksler mellom write og play mode

    CV/Gate outputs for å kontrollere vintage analogt utstyr og modulære synthesizere

    Dedikert triggerinngang for å drive den interne sequenceren

    Svært portabel, perfekt for å lage musikk på farten

    Høykvalitets konstruksjon med frontpanel i metall

    Battery-drevet (4 x AA) eller USB powered

    24 bit/96 kHz stereo IN/OUT USB audio interface

    Kontrollinformasjon kan sendes og mottas via MIDI og USB

    Innebygget minihøyttaler

    Kompatibel med K-25m Keyboard Unit (ekstrautstyr)


Du vet når du hører en TB-303 – en hypnotisk tribal lyd som fungerer best i mørke rom, fylt av mennesker og med store PA-systemer. TB-03 benytter samme ACB (Analog Circuit Behavior) teknologi som den anerkjente AIRA-serien for å gjenskape den uttrykksfulle og glatte lyden fra sin eldre bror, i tillegg til noen nye overraskelser. Sagtann og firkant er tilgjengelig, og selvfølgelig alle de  klassiske pottene som var med på å skape 303s unike karakter; tuning, cutoff, resonance, envelope, mod, decay og accent.

TB-03 har flere forbedringer fra den originale TB-303. Først og fremst gjør et fire-digits LED display programmeringen enklere og mer detaljert siden du nå får en visuell representasjon av verdiene du endrer. Det finnes også et variert utvalg av effekter, som f.eks overdrive, delay og reverb effekter som endrer stemningen og lyden i TB-03, fra myk til stikkende og skrikende. Å programmere patterns er også enklere, takket være nye funksjoner step write, shuffle og fine tempo kontroll. Sist men ikke minst; MIDI- og USB-porter gjør at TB-03 kan sende og motta informasjon, og enkelt kommunisere med computerbaserte DAWs.

Om du kjenner TB-303s programmeringsmetode, vil du føle deg hjemme med en gang i TB-03. De originale Pitch og Time write modes er på plass, sammen med et helt nytt Step mode. Pattern programmering er også forbedret med LED displayet, som viser nåværende step i sequencen, i tillegg til tempo med desimal (for eksempel 125.5 BPM). Den interne sequenceren kan trigges eksternt via trigger-inngangen, og du kan veksle mellom write og play modus uten å stoppe playbacket av patternet. Dette åpner for nye muligheter når du opptrer live.

TB-03 er utstyrt med MIDI IN/OUT og USB, som gjør at informasjon kan utveksles med andre instrumenter og enheter. Dette gjør TB-03 til en allsidig kontroller, særlig ettersom du kan bruke CV/Gate utgangen for å kontrollere eksternt analogt utstyr og modulære synthesizere. Dette virker også motsatt vei ved hjelp av trigger inngangen som lar eksternt utstyr drive TB-03s interne sequencer. Når TB-03 er tilkoblet PC eller Mac, kan både audio og MIDI data sendes gjennom USB-porten.

Noe av den beste musikken er laget langt unna et studio, så Roland Boutique series kjører på 4 x AA batterier, og er klar når inspirasjonen kommer. Alternativt kan TB-03 kjøres på USB bus power.

TB-03 kan fungere som et høykvalitets 24-bit/96 kHz audiointerface via USB-porten. Dette gir en enkel og pålitelig måte å spille rett inn i din DAW. Du kan også lagre dine favorittinnstillinger og sequencer patterns via funksjonen USB data backup.