Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
JUNO-DS88 Roland  Roland JUNO-DS88 Synthesizer, 88 pianotangenter, over 120
Forrige bilde
JUNO-DS88 Roland  Roland JUNO-DS88 Synthesizer, 88 pianotangenter, over 120 JUNO-DS88 Roland  Roland JUNO-DS88 Synthesizer, 88 pianotangenter, over 120 JUNO-DS88 Roland  Roland JUNO-DS88 Synthesizer, 88 pianotangenter, over 120 JUNO-DS88 Roland  Roland JUNO-DS88 Synthesizer, 88 pianotangenter, over 120
Neste bilde

Roland JUNO-DS88

Synthesizer, 88 pianotangenter, over 120

12 760,-
-+
Rolands JUNO-synther er kjent over hele verden for fremragende lyd, enkel betjening, samt å være eksepsjonelt kostnadseffektive. JUNO-DS88 tar den ikoniske serien til et nytt nivå, med mange kraftige forbedringer, samtidig som synthen fortsatt er like enkel og strømlinjeformet i bruk. JUNO-DS88 kommer med 88 tangenter, og gir deg full kreativ kontroll. Det gjør det enkelt å lage fantastisk musikk – uansett hvor du spiller.
Produktinfo
Mobilt design og scene-klare lyder
JUNO-DS88 er et ideelt keyboard for alle typer musikere; Proffer, ”helgemusikanter”, produsenter eller hjemmestudio-entusiaster. Den vil også fungere utmerket i klasserom og andre utdanningsmiljøer. JUNO-DS88 er lett å frakte rundt, enkel å bruke og fylt med imponerende Roland-lyder for alle sjangre. Den kan drives av batteri eller strømnettet, og dette gir fleksibilitet til å spille hvor som helst – når som helst.  

Piano, orgel og mer – i topp kvalitet
Akustiske pianoer, elektriske pianoer og orgler er ”melk og brød”-lyder for de fleste livespillende keyboardister.
Pianoene i JUNO-DS88 har blitt utvidet med forbedret lyd og respons. Det er også flere orgel å velge fra. I tillegg til den nye DS Tone Banken, inneholder instrumentet alle de mer enn 1000 lydene  fra forrige generasjon JUNO-Di. Programmer fra denne er fullt kompatibel med JUNO-DS88. 

88 vektede tangenter gir autentisk pianofølelse
JUNO-DS88 har, for førte gang I JUNO’s lange historie, fått 88 vektede tangenter. Rolands Ivory Feel-G Keyboard med progressiv hammer action er et perfekt kompliment til de ekspressive nye pianolydene, og sørger for en luksuriøs følelse og spillbarhet, samtidig som instrumentet forblir lett og mobilt. Dette gjør JUNO-DS88 til et opplagt valg for både profesjonelle og pianostudenter som er ute etter et portabelt og allsidig instrument. 

Forbedret editering og hands-on kontroll
En av grunnene til at JUNO-serien har blitt en favoritt blant keyboardister, er de fantastiske preset-lydene som er tilgjengelig umiddelbart. Vil du dykke ned i lydredigering, har JUNO-DS88 flere justerbare parameter enn noen gang, og dette lar deg tweake patcher og performancer med stor presisjon. Frontpanelet har et lite arsenal av knapper og slidere, slik at du kan lage eller editere lyder mens du spiller. På baksiden finnes innganger for hold- og expression-pedaler.  

Wave Expansion Slot for å legge til nye lyder
I tillegg til det imponerende innebygde lydsettet, har JUNO-DS88 støtte for å legge til ekstra samples via USB. Dette gir en grenseløs lydpallett. Over 1000 EXP lyder er tilgjengelig som gratis nedlastinger på Rolands Axial webside. Her finner du akustiske pianoer i topp kvalitet, world instrumenter, ”gå-til-lyder” for studioet, perkusjon, loops med mer. Det er også mulig å laste inn WAV-filer fra ditt eget bibliotek, og å spille disse på keyboardet. JUNO-DS88 kommer med det allsidige EXP-06 Studio Collection ferdig lastet inn i wave expansion slot-en 

Phrase Pads for å trigge sanger og samples
Ved hjelp av JUNO-DS88´s åtte ”Phrase Pads” kan du utvide din opptreden ved å trigge samples og musikkfiler fra USB minne. Last opp det du ønsker i pad-en; one shot samples, vokallinjer, lydeffekter, loops eller komplette musikkfiler – og trigg dem så med et enkelt trykk på pad-en. 

Mikrofoninngang med Vocoder og Auto Pitch
Soloartister og singer/songwritere vil elske JUNO DS88´s mikrofoninngang. Denne gir deg glimrende vokallyd, uten at du trenger å frakte rundt ekstra utstyr. Det finnes en dedikert reverb for vokal, pluss auto pitch for å synge med den ”steppede” elektroniske vokaleffekten – som er så populær i dagens musikkstiler. Den innebygde vocoderen er også veldig morsom; Syng inn i mikrofonen, og kontroller tone og pitch med lyden fra keyboardet. 

Åtte spors Pattern Sequencer
Om du plutselig får en idé til en sang eller et beat, er det enkelt å spille denne inn, og utvikle den videre, med den innebygde pattern sequenceren. Denne er svært intuitiv, med non-stop innspilling som aldri avbryter din kreative flow. På ”no time” bygger du opp komplette arrangementer med mange lyder. Sequenceren er også perfekt for å utvide live-uttrykket; Du kan lage backing-tracks på forhånd, eller gjøre on-the-fly looping. 

Din partner til musikkproduksjon
JUNO-DS88 er ikke bare storartet på scenen, den er også ypperlig i musikkproduksjon med computer. Det integrerte USB-interfacet utgjør en solid front end for et studiosetup, og lar deg spille inn MIDI og audio data, og lyd fra mikrofoninngangen. Det finnes til og med et dedikert DAW Control Mode, for å kontrollere musikksoftware fra JUNO-DS88´s frontpanel.