Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
INTEGRA-7 Roland  Roland INTEGRA-7 SuperNATURAL lydmodul
Forrige bilde
INTEGRA-7 Roland  Roland INTEGRA-7 SuperNATURAL lydmodul INTEGRA-7 Roland  Roland INTEGRA-7 SuperNATURAL lydmodul INTEGRA-7 Roland  Roland INTEGRA-7 SuperNATURAL lydmodul INTEGRA-7 Roland  Roland INTEGRA-7 SuperNATURAL lydmodul
Neste bilde

Roland INTEGRA-7

SuperNATURAL lydmodul

20 490,-
-+
Lydmodul med over 6000 lyder, inkl. flere SuperNATURAL-lyder. Enorme Greatest Hits-samlinger av lyder fra Roland keyboards, V-Drums og masse mer!
Produktinfo

SuperNATURAL
Hjertet i INTEGRA-7 er dens SuperNATURAL-lyder med Behaviour Modeling-teknologi. SuperNATURAL gjenspeiler ikke bare lyden fra akustiske instrumenter, den simulerer også hvordan instrumentene oppfører seg når de spilles på. Med SuperNATURAL blir lyden vekket til live under fingrene dine. Uansett om den brukes i det akustiske eller elektroniske landskap, vil INTEGRA-7 legge en hel verden av uttrykksfulle lyder i dine hender. Ta et dypdykk i programmeringen og tilpass dine egne lyder, eller bare la INTEGRA-7 gjøre alt for deg. Med så mange flotte innebygde lyder, og med organisk respons til din spillestil, vil du oppleve et helt nytt nivå av realisme og naturlig uttrykk.

SuperNATURAL akustiske lyder
Her er noen få eksempler på SuperNATURAL akustiske lyder i INTEGRA-7, og deres realistiske måte å oppføre seg på:

Flygel
Dette nydelige flygelet har jevne og sømløse tonale endringer mellom mykt og hardt anslag, og naturlig decay uten looping. Tonene dør ut på en vakker og organisk måte. Du kan justere en mengde parametere for å spesialtilpasse lyden.

El-piano
Du finner gjenskapelser av legendariske el-pianoer, inkludert '68 Reed, '73 Stage, '78 Pure, '76 Tine og '81 Tine. Disse flotte pianoene har realistisk tangent-støy og dedikerte effekter, inkludert en helt ny phaser.

Gitar
Gjenskap fingersettinger, plekterspill og melodiføringer på stål-, nylon- og 12-strengers gitar, i tillegg til flamencogitar, ukulele og mandolin. INTEGRA-7 har også flere elektriske modeller, inkludert single-coil Strat, samt forsterkersimuleringer som Roland JC-120 Jazz Chorus, stacks mm. El-gitar teknikker som "jazzoktav" frasering kan også enkelt gjenskapes.

Strenger
Tonehøyder har en naturlig overgang fra tone til tone når man spiller melodilinjer legato. Du kan helt uanstrengt tilføre portamento, pizzicato, staccato og tremoloteknikker som er unike hos instrumenter som fiolin, bratsj, cello og kontrabass.

Messing- og treblås
INTEGRA-7 har en troverdig gjenskapning av de dynamiske kolorasjonene hos blåseinstrumenter, inkludert vrengeteknikk på saksofon og den distinkte oppførselen til et valthorn. Staccato, fall og growl-teknikker gjennomføres med overbevisning.

Etniske intrumenter
Instrumenter fra hele verden, som for eksempel Shakuhachi (Japan) med autentisk tonesvingning grunnet blåsestyrke, Erhu (Kina) med distinkt pitchbend mellom tonene, Sitar (India) med realistisk strengeresonans, og Kalimba (Afrika) med unik vibrasjonsstøy fra brettet. Den innebygde lydpakken "ExSN1 (Expansion SuperNATURAL) Ethnic" kan lastes inn på et virtuelt kortspor for flere lyder.

SuperNATURAL Synthesizer
SuperNATURAL kraften i INTEGRA-7 strekker seg langt utover de akustiske instrumentene. Den er pakket med SuperNATURAL synthlyder som omhyggelig gjenskaper den feite lyden fra vintage synther, med ekspressive filtere og unike envelopes. Du finner dessuten hundrevis av PCM waveforms, i en skattekiste av klassisk digitalsynth fra 80- og 90-tallet. Du kan til og med redigere lydene på iPad med en intuitiv dedikert editor applikasjon.

SuperNATURAL trommer og SFX
I tillegg til ekspressive akustiske lyder og fullblods synther under panseret, har INTEGRA-7 også en SuperNATURAL trommemotor fra Roland V-Drums. Takket være Behaviour Modeling teknologi kan INTEGRA-7 groove som en ekte trommis. Trommesettene responderer på en naturlig måte til velocity, med sømløs overgang fra svakt til kraftig. Spill raske fills som ikke høres ut som en sjøsyk maskinpistol, og lag flytende trommevirvler på skarp, tam og cymbaler med sanntidskontroll over hurtighet og volum via mod lever. Trommedelen har tilogmed egen romklang, pluss seks COMP+EQ sett som kan benyttes individuelt. Et helt nytt SFX Kit tilbyr stor variasjon av realistiske lyder som bilkrasj, dørslamring, fotskritt, fugler og mye mer. Glimrende til filmmusikk, og mange av effektene har dessuten sanntidskontroll. Du kan for eksempel ved hjelp av mod hjulet kontrollere lyden av et virtuelt publikum (mengden klapping og roping) eller lyden av havet, regn eller vind.

Essentielle Lyder fra Rolands arv
Roland har en lang og flott historie når det gjelder å skape populære synther, og mange musikere sverger fortsatt til sitt gamle utstyr. INTEGRA-7 har fått en "greatest hits" samling av tidligere synther. Alle lydene fra XV-5080 er der, alle 12 SRX titlene inkludert SRX-05 Supreme Dance med essensielle lyder fra TR-808 og -909, SRX-06 Complete Orchestra med en enorm samling orkesterinstrumenter og spesialeffekter, og SRX-09 World Collection som er et helt leksikon med etniske instrumenter. INTEGRA-7 har fått fire virtuelle ekspansjonskort som kan brukes til å laste inn fire SRX biblioteker samtidig. Med alle disse klassiske lydene tilgjengelig, pluss et lass med oppgraderte SuperNATURAL lyder, bringer INTEGRA-7 fortiden, nåtiden og fremtiden sammen i ett og samme instrument!

Merk: Siden INTEGRA-7 bruker den nyeste MFX motoren, vil ikke innebygde SRX expansion bibliotek nødvendigvis låte helt identisk som tidligere moduler og synther. INTEGRA-7 kan ikke laste inn data fra XV-5080.

Motional Surround
INTEGRA-7 introduserer en ny æra innen luftig lyddesign. Motional Surround, hentet fra Rolands egen RSS (Roland Sound Space) teknologi, lar deg ikke bare kontrollere høyre/venstre panorering, men også dybde, ja til og med plassere lyder bak deg! Et soloinstrument kan f.eks. plasseres nært, mens perkusjon kan plasseres langt unna, og dermed skape et lydfelt med naturlig bredde og dybde. Motional Surround er særlig imponerende når det brukes på orkestersimuleringer. Denne spennende nye prosesseringen kan også benyttes på eksterne lydkilder. Koble til en audiospiller eller instrument i INTEGRA-7's input og dynk det i Motional Surround. Rediger parametere i sanntid via MIDI, dedikert iPad app eller VSTi plug-in editor for DAWs som f.eks. SONAR. Du kan til og med spille inn Motional Sourround bevegelser som automasjon i SONAR. Motional Surround støtter vanlig stereo så du kan oppleve effekten med kun to høytalere eller hodetelefoner. 5.1 kanals support gir maks utbytte med fem høytalere og en subwoofer.

Førsteklasses hardware
INTEGRA-7 er både stilig og solid. Den kommer i et robust metall chassis med vakkert design, og er bygget for å tåle flere tiår med bruk i rack, enten i studio eller på veien. De interne komponentene i INTEGRA-7 er førsteklasses, inkludert D/A konvertere med meget lavt støynivå. Den har også fått dedikerte effektprosessorer, så du slipper å tenke på CPU. Hver av de 16 delene har sin egen MFX og EQ, i stedet for å dele de samme effektene med alle de andre. Over hele frontpanelet til INTEGRA-7 finner du dedikerte knapper for rask tilgang til lyder og effekter, pluss et stort verdihjul omgitt av navigasjonsknapper. Den har et LCD som er lett å lese, og du kan justere kontrast og lysstyrke. Bakpanelet har et stort utvalg av allsidige tilkoblinger, inkludert stereo XLR utganger, åtte individuelle jack-utganger, digital (coaxial) utgang, MIDI in/out/thru, og USB port som støtter audio streaming opp til 24-bit/96kHz. For bekvemmelighet og fleksibilitet vil du finne jack-inngang på både front og bakpanel.

Kule funksjoner og tillegg
INTEGRA-7 er fullstappet med innovative og kraftige funksjoner, inkludert en Tone Finder Wizard som organiserer over 5.000 lyder i logiske kategorier. Bare trykk på den dedikerte Tone Finder knappen og velg kategori. Når du har funnet en lyd trykker du bare på volumknotten for å høre på den. Forhåndsvisningen spiller en passende frase til hver lyd slik at du får en idé om hvordan den oppfører seg i forhold til artikulasjoner.
Andre funskjoner man bør merke seg er et GM2 lydsett av ekstremt høy kvalitet (bruker alle fire virtuelle kortplasser) til å spille av SMF-filer via eksterne sequencere, seks ekstra SuperNATURAL lyder (bruker en virtuell kortplass hver), USB minneport på frontpanelet (til lagring av settinger) og en spesiell iPad editor app til brukere som ønsker å kontrollere INTEGRA-7's synthparametere, part mikser og Motional Surround eksternt, i tillegg tillegg til å velge lyder og laste inn 16-parts Studio Sets. Roland's nye A-88 og A-49 MIDI controller keyboards er perfekte partnere for INTEGRA-7. SuperNATURAL knappen på A-88/-49 tildeler automatisk de viktigste parameterene på INTEGRA-7 til mod spaken, knapper og D-BEAM for kontroll av den valgte SuperNATURAL lyden.

INTEGRA-7 i arbeid!
La INTEGRA-7 spille stjernerollen i din musikkproduksjon, fremførelse eller utdanningsopplevelse.

Til musikkproduksjon.
INTEGRA-7 har over 5.000 interne lyder som spenner over alle tenkelige musikalske stilarter. For å ha tilsvarende på din datamaskin må du installere et hav av softsynther og konstant bekymre deg for RAM og CPU. INTEGRA har bokstavelig talt alle lyder i alle kategorier til musikk og film produksjoner, fra essensielle akustiske lyder som pianoer, messingblås, trommer, og strykere til etniske instrumenter fra Asia, Afrika og Midt-Østen. Den har også en mengde SFX patcher som skaper dramatikk i musikken din. Aktivér Motional Surround for å skape nye dimensjoner til lyden din, som f.eks. orkestersimuleringer med fantastisk dybde og realisme!

Til radio og TV.
Dersom du trenger høykvalitets spor til kringkasting, og du trenger dem raskt, kan du mate INTEGRA-7 med standard MIDI-filer og bli lamslått at de vakre lydene i det interne GM2 lydsettet. Ved å bruke Motional Surround kan du også skape feite lydeffekter og jingler med utrolig dybde og bevegelse. Dersom du allerede har en haug med ferdige jingler og effektklipp, kan du kjøre dem gjennom audioinngangene på INTEGRA-7 og legge på Motional Surround.

Til Musikkskoler.
Når du underviser i komposisjon vil INTEGRA-7 være et flott verktøy til å demonstrere lyder og instrumenter fra hele verden, det hele fra en eneste selvforsynt og dedikert enhet. Med den anbefalte A-49 eller A-88 MIDI kontrollen tilkoblet, og med ett enkelt trykk på SuperNATURAL knappen, er du klar til å dra full nytte av de ekspressive lydene i INTEGRA-7. Lærere og studenter kan enkelt lagre sine egne settinger på en USB drive.

Til museum, gallerier og planetarium
Med INTEGRA-7's Motional Surround kan du lage musikk for spesialutstillinger som vil ta publikum med til en annen dimensjon. Lydeffekter og komposisjoner kan plasseres og roteres i et 360 graders lydfelt, samtidig som du også kontrollerer posisjonens dybde. Du kan til og med bruke datamaskin eller iPad til grafisk justering av posisjoner. Motional Surround kan brukes i vanlig stereo, med hodetelefoner og i 5.1-kanals modus*.

For bruk i 5.1-kanals modus trenger du fem høytalere (høyre/venstre foran, senter, høyre/venstre bak) og en subwoofer. Det er ikke støtte for Dolby Digital eller DTS.