Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
A-01K Roland  Roland A-01K 8-bits synth inkl. K-controller.
A-01K Roland  Roland A-01K 8-bits synth inkl. K-controller. A-01K Roland  Roland A-01K 8-bits synth inkl. K-controller. A-01K Roland  Roland A-01K 8-bits synth inkl. K-controller. A-01K Roland  Roland A-01K 8-bits synth inkl. K-controller.

Roland A-01K

8-bits synth inkl. K-controller.

4 149,-
-+

KRAFTIG LOMMEMODUL MED MIDI /ANALOG TILKOBLING OG LYDGENERATOR MED INkLUDERT CONTROLLER!

En kontroller er en viktig del av et hvert oppsett for musikkproduksjon, men det kan være vanskelig å velge den riktige typen. Du vil ha en enhet med fleksibilitet, slik at den kan brukes med alt ditt utstyr med MIDI- og CV/GATE-tilkoblinger. Du trenger å koble deg til en rekke musikk apper på nettbrett og smarttelefoner. Og som en moderne musiker som reiser fra gig til gig, må du ha mulighet for å jobbe på prosjekter når inspirasjonen treffer deg. Roland A-01 dekker alle disse behovene i en og samme pakke. Enten du vil varme opp backstage, kontrollere alle enhetene i et forseggjort hjemmestudio – eller lage original musikk fra scratch; Denne fleksible kontrolleren og lydgeneratoren er alt du trenger.

Produktinfo
Alternativer

Når du har satt sammen et oppsett for musikkproduksjon, er det frustrerende at MIDI-kontrolleren ikke kan styre alle enhetene. Enten du spiller med moderne MIDI eller vintage analoge synther, jobber på en computer eller turnerer med en iOS-enhet; A-01 module er en ekte og åpen kontroller, som tilbyr multi-tilkobling for alle MIDI-formater. For tradisjonelle MIDI-synther bruker du enkelt og greit MIDI IN/OUT tilkoblingene. For å jobbe med din favoritt DAW-software på Mac eller PC benytter du en USB-kabel, mens MIDI over Bluetooth lar deg gjøre produksjonsarbeid på nettbrett, smarttelefon eller computer. Det beste er at A-01 har CV/GATE OUT som støtter gammelt klassisk utstyr, slik at du ikke trenger utelate dine trofaste analogsynther – eller modulære systemer.

 Du forventer at en god MIDI-kontroller tar styringen på oppsettet dit. Men det du kanskje ikke vet, er at A-01 er en «lommesynth» som gjør det enkelt å skape original musikk, enten du er hjemme eller på farten. Med en 8-bit CPU lydgenerator utviklet av ingeniøren bak flere Roland-klassikere, blant annet JX-3P, gjenspeiler denne modulen konseptet fra Roland Boutique-serien. Ved å dokke modulen inn i Roland K-25m keyboard unit (opsjon), får du 25 velocity-sensitive tangenter som lar deg lage musikk umiddelbart, og som kan brukes med eksternt utstyr. En 16-step sequencer for å utvikle ambisiøse musikalske ideer, gjør at A-01 går langt forbi bare kontroll, den kickstarter din musikalske kreativitet.