Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
L851119   Presonus Studiolive AR12
L851119   Presonus Studiolive AR12 L851119   Presonus Studiolive AR12

Presonus Studiolive AR12

5 499,-
-+
AR12 er en hybridmikser som gjør det enkelt å mikse og spille inn live, i studio, podcasts og mye mer. Mikseren er enkel, brukervennlig og fullstappet med gode funksjoner.
Produktinfo

Spill inn via det innebygde 24-bit/96kHz lydkortet på datamaskinen din eller et SD-kort, legg til backing tracks og click-tracks som kan spilles av på 2 stereospor i selve mikseren. SD-opptakeren kan lagre opptil 32 GB MP3 eller WAW-filer for avspilling. Den integrerte Bluetooth-funksjonen lar deg enkelt spille av lyd fra smarttelefon eller en annen Bluetooth-kompatibel enhet.

Kanal 1 og 2 har Hi-Z-innganger for direkte tilkobling av gitar eller el-bass uten å måtte bruke DI-boks. Den unike «superkanalen» (Stereo 13/14) har 4 analoge og digitale kanaler på en gang, noe som gjør det enkelt å koble til eksterne enheter. F. eks kan du koble til en medieavspiller på superkanalens ubalanserte RCA eller minijack-innganger, spille av lyd fra den innebygde SD-spilleren eller spille av fra en USB-tilkoblet Mac eller PC. Du kan pare telefonen din via Bluetooth og på den måten få tilgang til backing tracks, pausemusikk eller øvingslåter. For å ende opp med et bra sluttresultat er man avhengig av kvalitetseffekter. AR12 inneholder en stereo effektprosessor med 16 ferdige presets for valg av room, hall eller plate reverbs, chorus- og delayeffekter. Prosessoren har til og med et emulert dempet studiorom som gir musikken en tightere og mer intim sound.

 

Spesifikasjoner
*Kanaler: 14 inkl. 4 mono og 4 stereokanaler pluss 1 Super Stereo Channel (Kanal 13/14)
*Innganger: 14 inkl. 2, inserts, 2 Hi-Z instrument, 12 balanserte linje, 8 balanserte mikrofoninnganger med Klasse A preamps, Super Stereo kanal (RCA, minijack, SD/USB *Stereo, Bluetooth 4.1)
*Signalprosessor: Highpass-filter på hver kanal, 3-bånds semi-parametrisk EQ med mid-sweep
*Innspilling: 12x4 24bit/96 kHz, USB 2.0 lydkort (separate kanaler pluss main-mix) 2x2 *SD-Innspilling og SDHD opptil 32 GB
*Programvare: Capture og Studio One 3 til innspilling og produksjon
*Effektprosessor med 16 presets med room, hall og plate reverb samt chorus og delay-effekter
*Frekvensrespons analogt: 20 Hz til 20 kHz
*Frekvenrespons USB: 10Hz til 40 kHz
*60 mm fadere
*Dimensjoner: 397 x 381 x 89 mm
*Vekt: 5.4 kg