Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
361930-0010 Bose  Bose L1 Modell L1S med B2 og T1
Forrige bilde
361930-0010 Bose  Bose L1 Modell L1S med B2 og T1 361930-0010 Bose  Bose L1 Modell L1S med B2 og T1 361930-0010 Bose  Bose L1 Modell L1S med B2 og T1 361930-0010 Bose  Bose L1 Modell L1S med B2 og T1
Neste bilde

Bose L1 Modell L1S med B2 og T1

21 950,-
-+
Produktinfo
L1® Model 1S med B2 bass og ToneMatch® audio engine
 
   - Anbefales for opp til 300 i publikum
    - 12-speaker articulated line array leverer 180-graders horisontal lyddekning
    - Produserer konsekvent tonebalanse med mindre volum-nedgang over avstand
    - Systemets sammenhengende deler gir enkel transport, rigging og nedrigging
    - Firekanals ToneMatch® audio engine med effekter i studioklasse
    - B2 bassmodul inkludert
 
Bruk mindre tid på å sette opp utstyret og mer tid på å nyte det. Det nye L1® Model 1S portable line array system gir en potent kombinasjon av flyttbarhet og ytelse. Det er kompakt og lett nok til å gjøre riggingen rask og enkel, men likevel kraftig nok til å fylle en mellomstor arena. Dette systemet fungerer godt for solo-musikere, band og foredragsholdere. Og ToneMatch® audio engine gir en rekke effekter i studioklasse og tone-formingsverktøy for å gi deg akkurat den lyden du leter etter. Inkluderer én B2 bassmodul for økt ytelse i bunnen.
 
Plasser ditt PA bak deg
 
Den vertikale konfigurasjonen av systemets små, tettplasserte drivere lar L1® Modell 1S-systemet kaste lyden frem og til sidene som leverer 180-graders dekning - men veldig lite opp og ned som reduserer uønsket etterklang. Dette gir konsekvent tonebalanse siden lyden sprer seg mer jevnt over scenen og inn i publikum, og volumet dropper av mye saktere enn med en konvensjonell høyttaler.
 
Unik Bose®-teknologi gjør at systemet fungerer som både PA og monitor. Det kan være plassert bak eller på siden av utøveren - og du hører akkurat det samme som publikum hører. Du har kontrollen, og det er ikke behov for konvensjonelle monitorer, miksere og PA-systemer.
 
Enkelt å ta med seg
 
De tre komponentene i L1® Modell 1S-systemet - toppstilling, bunnutvidelse og stativ med strøm - kobles sammen raskt og enkelt uten behov for egne høyttalerstativ. Rigging og nedrigging tar bare få minutter. Og alt oppbevares pent i de medfølgende bæreveskene, noe som gjør transport enkelt.
 
Full, fleksibel bass
 
B2 bassmodulen med høy ytelse gir bedre lavfrekvent-effekt når du trenger kraftigere bass for større publikum. Modulen inneholder tre innstillinger for økt fleksibilitet. Den normale innstillingen er ideell for bassgitar eller ved mic-ing av en basstromme. En høyere innstilling er designet for DJ-/musikkavspillings-applikasjoner. Og den lavere innstillingen fungerer godt for akustisk gitar og vokal.
 
Kraftig flerkanals lydmotor
 
Kombinering av T1 ToneMatch® audio engine med L1®-systemet utvider dine muligheter til å koble sammen flere instrumenter og mikrofoner. Du kan også bruke ToneMatch® audio engine for å finjustere lyden med vårt merkebeskyttede, kraftige, tone-formingsverktøy.
 
Den kompakte, firekanals-mikseren gir enkel betjening av et bibliotek av ToneMatch® forhåndsinnstillinger. Bare trykk på en knapp for å lage hundrevis av presise avgrensninger til lyden av instrumenter og mikrofoner.
 
Mikseren har også en komplett pakke med klanger i studioklasse, ekstra effekter og dynamisk prosessering. Den kobles til L1® Modell 1S-system via én enkel kabel for raskt og strømlinjeformet oppsett.