Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
361923-0010 Bose  Bose L1 Modell L1S med B1 og T1
361923-0010 Bose  Bose L1 Modell L1S med B1 og T1 361923-0010 Bose  Bose L1 Modell L1S med B1 og T1

Bose L1 Modell L1S med B1 og T1

20 250,-
-+
Produktinfo

L1® Model 1S med B1 bass og ToneMatch® audio engine

    Anbefales for opp til 300 i publikum
    12-speaker articulated line array systemet leverer 180-graders horisontal lyddekning
    Produserer konsekvent tonebalanse med mindre volum-nedgang over avstand
    Lette sammenhengende deler gir enkel transport, rigging og nedrigging
    Firekanals ToneMatch® audio engine med effekter i studioklasse
    B1 bassmodul inkludert

Bruk mindre tid på å sette opp utstyret og mer tid på å nyte det. Det nye L1® Model 1S portable line array systemet gir en kombinasjon av flyttbarhet og ytelse. Det er kompakt og lett nok til å gjøre riggingen rask og enkel, men likevel kraftig nok til å fylle en mellomstor arena. Dette systemet fungerer godt for solo-musikere, band og foredragsholdere. Og ToneMatch® audio engine gir en rekke effekter i studioklasse og tone-formingsverktøy for å gi deg akkurat den lyden du leter etter. Inkluderer én B1 bassmodul for økt ytelse i bunnen.
Plasser ditt PA bak deg

 

Den vertikale konfigurasjonen av systemets små, tettplasserte drivere lar L1® Modell 1S-systemet kaste lyden frem og til sidene som leverer 180-graders dekning - men veldig lite opp og ned som reduserer uønsket etterklang. Dette gir konsekvent tonebalanse siden lyden sprer seg mer jevnt over scenen og inn i publikum, og volumet dropper av mye saktere enn med en konvensjonell høyttaler.

Unik Bose®-teknologi gjør at systemet fungerer som både PA og monitor. Det kan være plassert bak eller på siden av utøveren - og du hører akkurat det samme som publikum hører. Du har kontrollen, og det er ikke behov for konvensjonelle monitorer, miksere og PA-systemer.
Bekvemmelighet på farten

De tre komponentene i L1® Modell 1S-systemet - toppstilling, bunnutvidelse og stativ med strøm - kobles sammen raskt og enkelt uten behov for egne høyttalerstativ. Rigging og nedrigging tar bare få minutter. Og alt oppbevares pent i de medfølgende bæreveskene, noe som gjør transport enkelt.
Dyp bass fra små kabinetter

B1 bassmodul er vårt mer bærbare bassalternativ. Det er betydelig lettere og mindre enn konvensjonelle basskasser som er nødvendig for den samme ytelsen. Og det sikrer mer nøyaktig forsterking av lavere noter for de fleste stemmer og instrumenter.

Med L1® Modell 1S-systemet kan du legge til en ekstra B1-modul eller drive en B2 bassmodul for mer fleksibilitet og enda større kraft.
Kraftig flerkanals audio engine

 

Kombinering av T1 ToneMatch® audio med L1®-systemet utvider dine muligheter til å koble sammen flere instrumenter og mikrofoner. Du kan også bruke ToneMatch® engine for å finjustere lyden med vårt kraftige tone-formingsverktøy.

Den kompakte, firekanals-motoren gir enkel betjening av et bibliotek av ToneMatch® forhåndsinnstillinger. Bare trykk på en knapp for å lage hundrevis av presise avgrensninger til lyden av instrumenter og mikrofoner.

Motoren har også en komplett pakke med klanger i studioklasse, ekstra effekter og dynamisk prosessering. Den kobles til L1® Modell 1S-system via én enkel kabel for raskt og strømlinjeformet oppsett.
Høyttalerteknologiene Dispersion og Articulated Array – bare fra Bose

Høyttalerteknologiene Spatial Dispersion™ og Articulated Array i høyttaleren produserer bred og uniform lyddekning. De 12 små driverne er arrangert ved hjelp av Articulated Array-høyttalerteknologi i et slankt, vertikalt kabinett – som skaper nesten 180 grader horisontal dekning og konsekvent tonebalanse.
Innebygd forsterkere som kan drive høyttaleren og opp til to B1 bassmoduler eller en B2 bassmodul

Integrerte forsterkere i stativet med strøm gir ren og presis forsterkning for L1® Modell 1S-systemet med opp til to B1 bassmoduler eller en B2 bassmodul.

ToneMatch®-port på stativet med strøm står for digitallyd og strømtilkobling til ToneMatch® audio engine.

Analog inngang, trimkontroll og signal/-klipp-LED for analog inngang med linjenivå via 6,35 mm (1/4") TRS-plugg (jackplugg). Kan brukes til instrumenter eller andre lydkilder som DJ-miksere, MP3-spillere, datamaskiner eller DVD-systemer.
Bassmodul ut for forsterket bassignal til bassmodulen

Bassmodul ut for forsterket bassignal til en eller to B1 bassmoduler eller en B2 bassmodul. L1®-systemet justerer automatisk lydutjevningen når bassmodulene kobles til.

AUX-modus (kanaler 1 - 3) sender kanalenes tørr, pre-fader eller post-fader-lyd til aux-utgang for tilkobling til flere L1®-systemer eller opptaksutstyr. Uavhengige nivåkontroller for optimal signalutgang.

Kanalvolum, lyddemping og FX-lyddemping (1 - 4/5) for å justere enkelte kanalvolum, dempe individuelle kanaler og dempe alle effekter på valgte kanaler.

Hovedvolumet justerer det overordnede nivået på hovedutgangen.

Phantom power gir +48V spenning på inngangskanalene 1 - 3 for å drive spesifikke mikrofoner.