Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
361947-0010 Bose  Bose L1 Modell II med B2 og T1
Forrige bilde
361947-0010 Bose  Bose L1 Modell II med B2 og T1 361947-0010 Bose  Bose L1 Modell II med B2 og T1 361947-0010 Bose  Bose L1 Modell II med B2 og T1 361947-0010 Bose  Bose L1 Modell II med B2 og T1
Neste bilde

Bose L1 Modell II med B2 og T1

30 450,-
-+
Produktinfo

Kompakt system med forsterker, subwoofer, søylehøyttaler og T1 lydmodul.Anlegget er anbefalt for publikum opp til 500 stykk, og har 24 høyttalere som sprer lyden 180 grader.

L1 Model II inkl. B2 og T1

Kompakt system med forsterker, subwoofer, søylehøyttaler og T1 lydmodul.
Anlegget er anbefalt for publikum opp til 500 stykk, og har 24 høyttalere som sprer lyden 180 grader.

Bruk mindre tid på å rigge og mer tid på å bruke og nyte anlegget ditt. Det nye L1 Model II kombinerer utførelse og lydkvalitet på en svært potent måte. Det er kompakt og lettvekt nok til å gjøre oppsett og rigging kjapt og enkelt, samtidig som det er kraftig nok til å bruke på mellomstore og store arenaer med opp mot 500 publikumere. Systemet fungerer like bra til trubadurer som til band og tale/konferanser.
Oppsettet inneholder en B2 bassmodul for å forsterke de dype tonene.

Dette oppsettet inkluderer, i tillegg til Modell II, også B2 subwoofer og T1 lydmodul/mikser.

Sett PA-en bak deg.
Det vertikale designet på systemets høyttalerelementer gjør at lyden sendes forover og til sidene, og gir 180 graders dekning horisontalt, men svært lite opp og ned. Dette gjør at man får eliminert mye av ekko og klang som kan komme av at lyden treffer taket og sendes overalt i lokalet. Dette igjen gjør at lyden sendes lenger bak i lokalet, uten å miste kraft eller kvalitet. Lyden spres jevnere og volumnivået minsker betydelig mindre enn på vanlige PA-høyttalere.

Unik Bose-teknologi gjør at systemet fungerer som både PA og scenemonitorer på samme tid.
Det kan plasseres bak eller på siden av de som spiller på scenen, og vedkommende hører lyden på akkurat samme måte som publikum. Du har full kontroll på lyd og det er faktisk ikke behov for eksterne scenemonitorer, miksere eller PA-systemer.

Enkel i bruk.
Systemets tre deler (øvre høyttalere, forlenger og fot med strømforsyning) er svært enkle å montere å du trenger ikke ekstra høyttalerstativ.
Oppsett og nedrigging tar bare noen minutter.
Om ikke det var nok så følger det med gigbag til alle delene, som gjør det enda enklere å frakte med seg!

Dyp bass fra små enheter.
B2 bassmodul er produsert for å gi en klar, kraftig og dyp bassfrekvens. Bassmodulen er utstyrt med tre innstillinger for forbedret fleksibilitet. Normal-innstillingen er utmerket for bassgitar og oppmikket basstromme. High-innstillingen er designet for DJ og musikkavspilling. Lo-innstillingen passer utmerket til akustisk gitar og vokal.

Enkel og effektiv.
L1 Model II sin aktive høyttalerfot veier bare 10-7kg, og de fire føttene som slås inn i hoveddelen gjør den svært enkel å frakte.
Høyttalerfoten har en enkel kontrollseksjon med en enkel linjeinngang. Inngangen kan brukes til instrumenter, mikrofoner, miksere, laptops, MP3-spillere eller DVD-systemer.

Alle komponentene i systemet er bygd for å tåle et liv på veien. Høyttaleren har en kraftig og forsterket grill. I tillegg følger det med bag til hver komponent.

Multikanals fleksibilitet.
T1 ToneMatch er en valgfri lydmodul som gir deg fire kanaler slik at du kan utvide systemet og koble til ekstre instrumenter og mikrofoner.
Du kan også bruke ToneMatch til å finjustere lyden akkurat slik du ønsker.