Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
44019 Bose  Bose L1 Modell II med B1 og T1
Forrige bilde
44019 Bose  Bose L1 Modell II med B1 og T1 44019 Bose  Bose L1 Modell II med B1 og T1 44019 Bose  Bose L1 Modell II med B1 og T1 44019 Bose  Bose L1 Modell II med B1 og T1
Neste bilde

Bose L1 Modell II med B1 og T1

28 750,-
-+
Produktinfo

L1® Model II med B1 bass og ToneMatch® audio engine

    Anbefales for opp til 500 i publikum
    24-speaker articulated line array leverer 180-graders horisontal lyddekning
    Produserer den mest konsekvente tonebalansen med mindre volum-nedgang over avstand
    Systemets sammenhengende deler gir effektiv transport og enkel rigging og nedrigging
    Firekanals ToneMatch® audio engine med effekter i studioklasse
    En B1 bassmodul inkludert

Systemets banebrytende høyttaler produserer en bred, lyddekning på nesten 180 grader - på scenen og gjennom et publikum på opptil flere hundre med lite nedgang i volum og tone.

The Model II-systemet har også Articulated Array-høyttalerteknologi for bedre tonebalanse. Høyttalerens 24 vertikalmonterte drivere er nettopp vinklet for å skape klarere diskant og mer konsistent tone i rommet. Selv folk ut til sidene av disse scenehøyttalerne nyter en godt balansert og detaljert lyd.
Kraftig flerkanals mikser

 

Kombinering av T1 ToneMatch® audio engine med L1®-systemet utvider dine muligheter til å koble sammen flere instrumenter og mikrofoner. Du kan også bruke ToneMatch® audio engine for å finjustere lyden med kraftige, merkebeskyttede tone-formingsverktøy.

Den kompakte, firekanals-mikseren gir enkel betjening av et bibliotek av ToneMatch® forhåndsinnstillinger. Bare trykk på en knapp for å lage hundrevis av presise avgrensninger til lyden av instrumenter og mikrofoner. Mikseren har også en komplett pakke med klanger i studioklasse, ekstra effekter og dynamisk prosessering. Den kobles til L1® Modell II-system via én enkel kabel for raskt og strømlinjeformet oppsett.
Dyp bass fra små kabinetter

 

B1 bassmodul er vårt mer bærbare bassalternativ. Det er betydelig lettere og mindre enn konvensjonelle basskasser som er nødvendig for den samme ytelsen. Og det sikrer mer nøyaktig forsterking av lavere noter for de fleste stemmer og instrumenter.

Med L1® Modell II-systemet kan du kjøre opptil to B1 bassmoduler eller en B2 modul på et enkelt stativ strøm. Og med den valgfrie PackLite™-effektforsterkeren, kan du legge til enda en B2 bassmodul for maksimal effekt i bunnen.
Enkel og effektiv

 

L1® Modell II stativ med strøm veier bare 10,7 kg, og de fire uttrekkbare bena gjør det enkelt å transportere og sette opp. Stativet med strøm har også en forenklet kontrolldel, linjenivå-inngangen kan brukes med instrumenter, mikrofoner, miksere, bærbare datamaskiner, MP3-spillere eller DVD-systemer.

Alle av systemets komponenter er også bygget for å takle å være med på farten. Høyttaleren har en robust, forsterket grill, og hver pakke inneholder polstrede bærevesker for store komponenter.

Spatial Dispersion™ høyttalerteknologi har seks små drivere montert i presise vinkler i et slankt, vertikalt kabinett. Denne merkebeskyttede Bose-teknologien gir nesten 180 grader horisontal lyddekning. Lyden forblir jevn selv ved de ytterste sidene for systemet.

Integrerte forsterkere i stativet med strøm gir ren og presis forsterkning for L1® Modell II-systemet med opp til to B1 bassmoduler eller en B2 bassmodul.

ToneMatch®-port på stativet med strøm står for digitallyd og strømtilkobling til ToneMatch® audio engine.

Analog inngang, trimkontroll og signal/-klipp-LED for analog inngang med linjenivå via 6,35 mm (1/4") TRS-plugg (jackplugg). Kan brukes til instrumenter eller andre lydkilder som DJ-miksere, MP3-spillere, datamaskiner eller DVD-systemer.
Bassmodul ut for forsterket bassignal til bassmodulen

Bassmodul ut for forsterket bassignal til en eller to B1 bassmoduler eller en B2 bassmodul. L1®-systemet justerer automatisk lydutjevningen når bassmodulene kobles til.

Kompakt enhet med lav vekt er lett å transportere, sette opp og pakke ned. Lite fotavtrykk tar opp betraktelig mindre plass enn tradisjonelle basskabinetter som kreves for samme ytelse. Føtter som passer i hverandre lar deg sikkert stable opptil fire moduler sammen på sidene.

Høyeffektiv høyttalerdesign har to 5.25" (13,3 cm), høyeffektsdrivere med lang slaglengde som produserer dyp og kraftig bass fra et lite kabinett. Når den kobles til stativet med strøm, justerer den aktive utjevningskretsen automatisk bassignalet til riktig nivå.

Merkebeskyttede ToneMatch®-forhåndsinnstillinger optimaliserer L1®-systemet for å matche den tiltenkte naturlige lyden av spesifikke instrumenter og vokalmikrofoner. Mer enn 100 forhåndsinnstillinger er organisert i banker med hurtigtilgang og kan tildeles uavhengig til hver kanal. Gratis løpende oppdateringer via USB-tilkobling mellom datamaskinen og ToneMatch® audio engine.

Kromatisk tuner for praktisk tuning av instrumenter.

Stort bakgrunnsbelyst display med intuitiv layout og tekst som er lett å lese for moduser og innstillinger.