Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
58572 Bose  Bose L1 Compact

Bose L1 Compact

10 399,-
-+
Produktinfo


Kompakt system med forsterker, subwoofer, søylehøyttaler og to Tonematch signal processing presets for mikrofon og gitar. Inkl. gigbags til alle enheter.
Kompakt system med forsterker, subwoofer, høyttaler på stativ og Tonematch® signalprosesserte presets for mikrofon og gitar. Stativet kan forlenges med opptil to rør, noe som lar diskant og mellomtone forplante seg fritt. Inkl. gigbags til alle enheter


Mens de andre L1-systemene, Model I og Model II, gir musikere et utrolig fleksibelt PA-oppsett med avanserte kontrollmuligheter, er Compact det opplagte valget for mindre liveoppsett, som f. eks. solomusikere. Compact kan også bygges ut etter behov. Compact gir deg et integrert lavfrekvenskabinett, forsterker, monitor, PA, mikser og EQ i et komplett lydsystem som enkelt kan kobles til alle typer lydenheter- og avspillere.

Forskjellen ligger i avansert teknologi fra Bose
L1 Compact-systemet inneholder et 14-tommers line array og to ulike oppstillingsmuligheter: utvidet (68-tommer høyt) for større lokaler, eller minimert (16 tommer) for mindre lokaler, hvor anlegget kan settes på et bord eller en annen forhøyet overflate. Ingen behov for tunge tripod-stativer eller kompliserte høyttalerkabler – alt som skal kobles til er én enkelt AC-strømkabel.

Systemet er både praktisk, enkelt og kraftig. Bose Spatial Dispersion™-teknologi tilrettelegger for både livemusikk, taler/foredrag og playback av musikk, og muliggjør bred, jevn lyddekning over hele scenen og ute hos publikum – selv helt ute på sidene. L1-systemet har innebygd ToneMatch-signalbehandling som optimaliserer lyden fra et instrument eller en mikrofon og reduserer behovet for å foreta kompliserte justeringer av tonebalansen. L1 Compact-systemet har to ToneMatch-kretsløp: Kanal 1 for dynamisk, håndholdt mikrofon, og Kanal 2 med ToneMatch-preset for akustisk gitar. Andre instrumenter og lydenheter kan også brukes samtidig via Kanal 2 og en linjeutgang.

L1 Compact-systemet er fullt kompatibelt med Bose T1 ToneMatch-mikseren som selges separat og gir musikere, DJs, verter og foredragsholdere tilgang til et stort utvalg ToneMatch presets, mulighet for EQ-justering med Boses egen zEQ-teknologi, og en rekke fine effekter og innstillinger i studiokvalitet.

Profesjonell lyd til alle
Fordelene og brukervennligheten til L1 Compact gjør systemet allsidig og brukbart for alle med behov for et bærbart lydsystem av høy kvalitet til f. eks. konserter, fester, lokale arrangementer, sportsarrangementer. Utover XLR-mikrofoninngangen og en ¼-instrumentinngang har L1 Compact ytterligere to innganger. En Phono stereoinngang gir mulighet for tilkobling av smarttelefoner, datamaskiner eller andre enheter med linjeutgang, og en RCA-stereoinngang kan brukes med DVD/CD-spillere, videokameraer og DJ-miksere.