Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
ND-MK4 BUNDLE Sennheiser ND-MK4 BUNDLE Sennheiser MK 4 and Rycote Studio Large-diaphragm capsule (1")

Sennheiser MK 4 and Rycote Studio

Large-diaphragm capsule (1")

2 835,-
-+
Produktinfo

Stormembrans kondensatormikrofon med 1" membran, belagt med 24 karats gull. Inkludert Rycote "Invision Studiokit".


MK4 er en ekte stormembran-kondensatormikrofon. Mikrofonen har nyrekarateristikk, er produsert i Tyskland og er Sennheisers første side-address stormembransmikrofon, det vil si at man synger/snakker i siden (og ikke toppen) av mikrofonen. MK4 er designet for å yte best mulig lydkvalitet, fremfor tekniske finurligheter, og den leverer en kraftig og varm lyd, som oppleves både fast og åpen med en tydelig og god diskantoppløsning.

Sennheiser MK4 leveres med Rycote kvalitetsoppheng som har et unikt suspensjons-system som gir perfekt isolasjon mot rystelser, og gir mikrofonen samtidig et fast monteringspunkt.

MK4 har en flott metall-finish og er utviklet for profesjonelle brukere i prosjekt- og hjemmestudioer. Mikrofonen har en harmonisk tilstedeværelse, en levende mellomtone og en meget detaljert bass. Samtidig er den typiske nyrekarakteristikk-dempningen temmelig lik i alle frekvenser. MK4 har en stor 1" membran, belagt med 24 karats gull. Det solide skallet og den elastisk opphengte kapselen gjør mikrofonen tilstrekkelig robust for selv de mest krevende innspillingene. Den åpne fronten gjør det mulig å anvende MK4 utrolig tett på lydkilden.

Mikrofonen kan håndtere et lydtrykk på 140 dB og har samtidig meget lav egenstøy på kun 10 dB (A). Mk4 er meget allsidig til vokal, akustisk gitar og flygel. Funker også utmerket til strykere og blåseinstrumenter, og flere tester ute i felten har vist at den også er særdeles egnet til gitarforsterkere, trommer og perkusjon. Kort og godt en no-nonsense mikrofon med en fremragende lyd.