Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
NDNEUMANN_REC102  NDNEUMANN_REC102 Neumann TLM 102 / Rycote bundle TLM102 med Rycote studio kit.

Neumann TLM 102 / Rycote bundle

TLM102 med Rycote studio kit.

6 599,-
-+

Kondensatormikrofon med kompakt design og en kapsel som tåler et lydtrykk på 144dB
Produktinfo

Med TLM 102 definerer den Berlin-baserte mikrofonfabrikanten Neumann en ny generasjon studiomikrofoner. Dette gjelder ikke bare mikrofonens design, men også prisen.

Den reduserte størrelsen bidrar til et særlig kompakt utseende. Her forenes alle de typiske designelementene i en Neumann-mikrofon. De harmoniske proporsjonene og den skinnende ringen på mikrofongrillen gjør at TLM 102 umiddelbart tiltrekker seg oppmerksomhet.

TLM 102 imponerer når det gjelder lyd: Inne i mikrofonen sitter det en nyutviklet stormembrankapsel (kardioide), som tåler maksimalt lydtrykksnivå på 144 dB. Dette gjør at mikrofonen egner seg til opptak av for eksempel perkusjonsinstrumenter, trommer, forsterkere og andre kraftige lydkilder. De viktigste bruksområdene er likevel innenfor vokal og tale. En forsiktig boost over 6 kHz sørger for en utmerket presence-virkning på stemmer, i totalmiksen.

Wolfgang Fraissinet, President for markedsføring og salg hos Neumann i Berlin utdyper dette: ”På grunn av sitt fleksible bruksområde, samt prisen, vil denne mikrofonen helt sikkert finne seg vel til rette i krevende hjemmestudioer og prosjektstudioer. Men også innenfor kringkasting (TV), især der det er påkrevet med fri siktlinje til taleren. I senere tid har vi fått en rekke henvendelser om akkurat dette aspektet ved en mikrofon.”

TLM 102 leveres i finish svart eller nikkel, med mikrofonholder.