Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
WMS40MINI2-VI-ISM2/3 AKG 3352H00010 AKG Wms mini2 dual komplett system 1 x lommesender, 1 x håndsender

AKG Wms mini2 dual komplett system

1 x lommesender, 1 x håndsender

2 450,-
-+
Trådløst mikrofonsystem med lommesender, håndholdt mikrofon og mottager laget av en av markedets største leverandører av trådløsemikrofoner. Mikrofonen har lav egenstøy, laget av solide materialer og er optimal til både sang og tale.
Produktinfo
Alternativer

AKG-WMS40MINI2-VI-ISM2/3 er en pakke med trådløs mikrofone fra AKG. Den inneholder en AKG SR40 MINI DUAL mottager og AKG PT40 Mini lommesender og en AKH HT40 Mini håndholdt mikrofon.

Systemet er et trådløst mikrofonsystem og passer godt til bedehus, hoteller, treningsentre, klubber og band-formål. Systemet leverer krystallklar lyd og er en plug’n’play løsning som er utrolig lett å forstå.

SR40 MINI DUAL er den trådløse mottageren som følger med i WMS40 MINI2 dual system, den har 3 status LED pærer som indikerer av/på status, signal status (RF OK) og clipping indikator som blinker rødt når lydnivået er for høyt. Mottageren har volumkontroll og en lydløs av/på bryter for å beskytte tilkoblede høytalere. SR40 MINI DUAL inneholder 2 trådløse mottagere i et kompakt og lite chassis.

HT40 Mini er en trådløs håndholdt dynamisk mikrofon som er designet for å få en stressfri brukeropplevelse. Dens kardiode karakteristikk sørger får å kunne levere så høyt volum som mulig før den gir fra seg feedback. Den solide senderen har en av/på bryter og en solid netting beskyttelse for mikrofonkapselen. HT40 MINI store fordel er en batterikapasitet på inntil 30 timers bruk på et enkelt AA batteri.

PT40 MINI er en trådløs lommesender med mini XLR tilkobling, den har egenskaper som gain kontroll for å få en perfekt justering av inngangs volumet, inntil 30 timer på et enkelt AA batteri. Den er kompitabel med både bøylemikrofoner og instrumenter. Den har også en lydløs av/på bryter.


Spesifikasjoner:

*Anbefalte anntall kanaler brukt samtidig: 3
*Frekvensseleksjon: Fixed frequency
*Radio Vidde: 20m
*Inngang: Jack
*Utgang: XLR
*Chassis: Metall
*Vekt: 581 Gram