Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
VT-12 Roland  Roland VT-12 Vokal Trainer, sort
Forrige bilde
VT-12 Roland  Roland VT-12 Vokal Trainer, sort VT-12 Roland  Roland VT-12 Vokal Trainer, sort VT-12 Roland  Roland VT-12 Vokal Trainer, sort VT-12 Roland  Roland VT-12 Vokal Trainer, sort
Neste bilde

Roland VT-12

Vokal Trainer, sort

1 980,-
-+
Den ultimate sanginstruktøren i lommeformat
Produktinfo

Den kan brukes på musikkskolen, i hjemmet, i studio og i garderoben bak scenen; VT-12 er den perfekte reisende sanginstruktøren i lommeformat. Med et stort utvalg av øvelser og oppvarminger sørger VT-12 for analyse av tonehøyden din i sanntid, slik at du visuelt kan se hvordan du hele tiden forbedrer sangteknikken din. Den lysende intonasjonsmåleren viser hvor rent du synger, og kan til og med oppdage og analysere intonasjonen til to sangere samtidig. VT-12 har også innebygde vokal-instruksjoner og backingtracks som er basert på boken som følger med fra Berklee Press (den publiserende delen av Berklee College of Music), pluss 50 etyder fra den verdenskjente Concone classical vocal lessons.

Anne Peckham (Formand,  Voice Department, Berklee College of Music:
”VT-12 er en ideell integrering av tuner, opptaker, metronom og en dybtgående vokaltrener. VT-12 inneholder alle elementer du har bruk for i vokaltreningen i en brukervennlig håndholdt enhet. Der er mange forskjellige verktøy for andre instrumentalister, men ingen er lik VT-12 da den henvender seg til sangere, og jeg mener det er et uunnværlig redskap i vokaltreningen både for elever og lærere.”

Visualisering av intonasjonen din
Når du synger, vil VT-12 oppdage intonasjonen din og vise den i halvtonetrinn i displayet, i sanntid. Måleren lyser opp når du nærmer deg riktig intonasjon, og blir mørkere når du synger "surt". Dersom man benytter ledetone, vises også navnet på tonen i displayet. Du kan spille ledetonen (med et spenn på 24 halvtoner) med en knapp for å høre korrekt intonasjon. I tillegg til personlig øving, er VT-12 et flott verktøy for sanglærere.

Sjekk harmonien
Du trenger ikke bruke VT-12 alene! Når du øver med en lærer eller annen sanger, vil VT-12 oppdage begge stemmene samtidig og vise notenavnene. Det finnes tre forskjellig modus: MONO EQUAL (en stemme i temperert skala); CHORD EQUAL (to stemmer i temperert skala; og CHORD JUST ( to stemmer i Helmholtz skala). Medlemmer av kor eller a cappella grupper kan bruke VT-12 til å sjekke om de er i harmoni med hverandre.

Temposjekk
Intonasjon er viktig for sangere, men timing er minst like viktig. VT-12 har innebygd metronom som er flott verktøy for å utvikle god timing og den er meget enkel å bruke. Velg et tempo manuelt eller i sanntid med tap tempo. På sangtimer kan læreren be studenten om å klappe rytmen på 2 og 4 eller i andre mønster sammen med metronomen, får å trene opp rytmefølelsen. Stemmefunskjonen virker samtidig, og du kan øve på å synge med korrekt intonering mens du følger metronomen.

Sangtimer fra Berklee Press
VT-12 kommer sammen med en bok og audiospor som er utviklet av Berklee Press (den publiserende delen av Berklee College of Music). "Vocal Workouts for the Contemporary Singer" lærer deg viktige fysiske strekkøvelser (med illustrasjoner), pluss pustekontroll, tips om hvordan du skal ta vare på stemmen din o.s.v. Det finnes også innebygde øvelsessanger med ledevokal og backingtracks i en mengde sjangere. Til oppvarmingsøvelser og øvelser i grunnleggende teknikk, vil VT-12 vise din egen og ledevokalens intonasjon samtidig.

Concone sangøvelser
VT-12 er ferdig lastet med femti øvelser fra den verdenskjente Concone Op.9. Hver av øvelsene har pianoakkompagnement og ledemelodier som vises i displayet. Dersom du ønsker, kan du skru av ledemelodien, og bare synge sammen med pianoet.

Egenvurdering
Når du spiller sanger og de innebygde oppvarmingsøvelsene, vil VT-12 automatisk spille inn stemmen din. Syng og hør på det etterpå. Bare trykk på REVIEW-knappen*. Du kan også bruke denne funksjonen sammen med metronom for å sjekke timingen din. * "Review" innspillinger kan ikke lagres. Når du spiller den samme sangen eller starter metronomen igjen, vil VT-12 spille over forrige opptak.

Utvid VT opplevelsen
Innspillingsfunksjonen på VT-12 lar deg enkelt integrere andre enheter. Med en MP3 eller CD-spiller koblet til REC IN (stereo minijack), kan lærere og studenter legge til sitt eget innhold i VT-12. Ti minneplasser er tilgjengelig, med opp til ti minutters opptak på hver. Opptak er svært enkelt: Når du plugger inn i REC IN, vil VT-12 automatisk gå i stand-by modus. Bare velg en av de ti minneplassene og trykk Start/Stop. Når du er ferdig trykker du Start/Stop igjen. Så enkelt er det! Deretter kan du spille inn din egen vokal sammen med opptaket og evaluere din egen fremførelse med REVIEW-knappen.