Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
iTRACK-L Focusrite MOIS0010 Focusrite iTrack Solo Lightning, 2-kanals lydkort for iPad, PC og Mac
Forrige bilde
iTRACK-L Focusrite MOIS0010 Focusrite iTrack Solo Lightning, 2-kanals lydkort for iPad, PC og Mac iTRACK-L Focusrite MOIS0010 Focusrite iTrack Solo Lightning, 2-kanals lydkort for iPad, PC og Mac iTRACK-L Focusrite MOIS0010 Focusrite iTrack Solo Lightning, 2-kanals lydkort for iPad, PC og Mac iTRACK-L Focusrite MOIS0010 Focusrite iTrack Solo Lightning, 2-kanals lydkort for iPad, PC og Mac
Neste bilde

Focusrite iTrack Solo Lightning,

2-kanals lydkort for iPad, PC og Mac

1 650,-
-+
2-kanals kvalitetslydkort for iPad med Lightning som også fungerer med Mac/PC via USB. Mikrofon-preamps og instrumentinnganger er av meget høy kvalitet.
Produktinfo
Focusrite er et engelsk selskap som ble startet opp i 1985 av ingen ringere enn den legandariske ingeniøren Rupert Neve. Focusrites første produkt var den klassiske ISA-serien du kan høre på utallige innspillinger og som fortsatt er i produksjon i dag. Foruten mikrofonforsterker av toppkvalitet, EQs og dynamiske prosessorer, tilbyr Focusrite i dag en produktlinje med lydinterface til en overkommelig pris, kraftfulle ethernet lyddistribusjonsenheter, plugins, komplette innspillingspakker og mer - alt med Focusrites velkjente kvalitet.Focusrite iTrack solo er et 24-bit/96kHz lydinterface til Apple iPad som også fungerer med PC og Mac, med to innganger og to utganger. Du får et interface med en knallbra Focusrite preamp, samt en egen inngang for bass og gitar. iTrack Solo er utført i robust aluminiumskonstruksjon, og er både enkelt å ta med seg og sette opp. iTrack Solo finnes i to versjoner, en for senere iPad-modeller kalt iTrack Solo Lightning og en for litt eldre iPad-modeller kalt iTrack Solo.**iTrack Solo Lightning fungerer med alle Lightning iPads: iPad Mini, iPad Mini med Retinaskjerm, iPad (fjerdegenerasjon) og iPad Air. iTrack Solo fungerer med første, andre og tredje generasjons iPads.Spesifikasjoner    ‘Made for iPad’ - men fungerer lika bra med PC og Mac    Mikrofon-preamp av høy kvalitet med Phantom Power +48V    Linjeutganger av høy kvalitet med 105dB dynamikkomfang    Robust aluminiumskonstruksjon    ‘Direct Monitor’- funksjon    Software til Mac och PC er inkludert (Ableton Live lite og Focusrite Scarlett plug-in suite)