Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
N29100 Beyerdynamic  Beyerdynamic DT770 Pro 80 Dt 770 80 Ohm lukket hodetelefon

Beyerdynamic DT770 Pro 80

Dt 770 80 Ohm lukket hodetelefon

1 890,-
-+
Beyerdynamic DT770 Pro 80 er en lukket hodetelefon som er egner seg godt i studio til opptak. Vår bestselgende hodetelefon! Komfort og lydkvalitet på sitt beste!
Produktinfo
Alternativer

Beyerdynamic DT770 Pro 80 er en hodetelefon fra Beyerdynamic med lukket design, noe som gjør at det ikke lekker så mye lyd ut til omgivelsene og forstyrrer de som er rundt når man lytter til musikk. DT770 Pro 80 har bassrefleksteknologi som gjør at de har en forbedret bass gjengivelse. DT770 Pro er komfortable i bruk, mye takket være de myke øreputene i velour som gjør at man kan bruke hodetelefonene i mange timer uten å bli sliten. Hodetelefonene har en robust konstruksjon, og alle delene kan byttes ut ved behov. Den leveres med en hendig oppbevaringspose for transport.

Det beste ved hodetelefonene er naturligvis lydkvaliteten. Her har du en markant og detaljert bass som er perfekt balansert mot de andre frekvensene. Dette er ikke hodetelefonene for deg som alltid vil ha mer bass på alt. Hvis du derimot liker riktig, klar og detaljert bass er det bare å løpe og kjøpe! Den jevne frekvensgjengivelsen fortsetter oppover i frekvensene og holder seg perfekt balansert også i det vanskelige registeret over 16khz. Du går ikke glipp av en eneste liten detalj. Stereobildet, instrumentseparasjonen og dynamikkgjengivelsen er helt upåklagelig. Når du handler hos oss har du alltid 14 dagers åpent kjøp, men vi har aldri hatt en eneste kunde som har valgt å returnere disse hodetelefonene. Disse bør du prøve!

Beyerdynamic DT770 Pro 80 har en motstand på 80 ohm, dette betyr at de krever litt av utstyret som skal drive hodetelefonene og egner seg derfor godt som monitorer ved opptak i studio. Ved bruk til mobiltelefon e.l. anbefaler vi ekstern hodetelefonforsterker for økt volum, eller at du går for den tilsvarende gode Beyerdynamic DT770 Pro 32 Ohm
Spesifikasjoner

Transmission type Wired
Headphone design (operating principle) Closed
Headphone impedance 80 ohms
Headphone frequency response 5 - 35.000 Hz
Nominal sound pressure level 96 dB
Construction Circumaural (around the ear)
Cable & plug Straight connecting cable with mini-jack plug (3.5 mm) & ¼“ adapter (6.35 mm)
Net weight without packaging 270 g