Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
N29103 Beyerdynamic  Beyerdynamic DT770 Pro 32 32 Ohm, rett kabel
N29103 Beyerdynamic  Beyerdynamic DT770 Pro 32 32 Ohm, rett kabel N29103 Beyerdynamic  Beyerdynamic DT770 Pro 32 32 Ohm, rett kabel

Beyerdynamic DT770 Pro 32

32 Ohm, rett kabel

1 890,-
-+

Musikk på telefonen din har aldri vært så detaljert før!

Produktinfo
Alternativer

Beyerdynamic DT770 Pro 32 er en hodetelefon fra Beyerdynamic, hodetelefonene har et lukket design, noe som gjør at det ikke lekker så mye lyd ut til omgivelsene og forstyrrer de som er rundt når man lytter til musikk. DT770 Pro 32 har bass refleks teknologi som gjør at de har en forbedret bass gjengivelse.DT770 Pro er komfortable i bruk, mye takket være de myke øreputene i velour som gjør at man kan bruke hodetelefonene i mange timer uten å bli sliten. Hodetelefonene har en robust konstruksjon, og alle delene kan byttes ut ved behov. Den leveres med en hendig oppbevaringspose for transport.

Det beste ved hodetelefonene er naturligvis lydkvaliteten. Her har du en markant og detaljert bass som er perfekt balansert mot de andre frekvensene. Dette er ikke hodetelefonene for deg som alltid vil ha mer bass på alt. Hvis du derimot liker riktig, klar og detaljert bass er det bare å løpe og kjøpe! Den jevne frekvensgjengivelsen fortsetter oppover i frekvensene og holder seg perfekt balansert også i det vanskelige registeret over 16khz. Du går ikke glipp av en eneste liten detalj. Stereobildet, instrumentseparasjonen og dynamikkgjengivelsen er helt upåklagelig. Når du handler hos oss har du alltid 14 dagers åpent kjøp, men vi har aldri hatt en eneste kunde som har valgt å returnere disse hodetelefonene. Disse bør du prøve!

Beyerdynamic DT770 Pro 32 har en motstand på 32 ohm, dette betyr at de er veldig lettdrevne og passer godt til mobile enheter som mobiltelefoner, mp3 spillere, PC/Mac, nettbrett og andre lignende enheter.

Spesifikasjoner

Transmission type: Wired

Headphone design (operating principle): Closed

Headphone impedance: 32 ohms

Headphone frequency response: 5 - 35.000 Hz

Nominal sound pressure level: 96 dB

Construction: Circumaural (around the ear)

Cable & plug: Straight connecting cable with mini-jack plug (3.5 mm) & ¼" adapter (6.35 mm)

Net weight without packaging 270 g