Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.

Backtage Musikk - Vi kan lyd!

 

Bor du i Oslo, Akershus eller Drammen kjører vi varene hjem for deg, helt gratis, innen tre virkedager. Om du ønsker å bestille varer vi ikke lagerfører kan disse også kjøres hjem helt gratis. Det er bare å handle det du vil i nettbutikken så kommer vi på døren.  

 

Vi i Backstage Musikk selger musikkinstrumenter på nett og fra våre butikklokaler i Sandvika. Med stort fokus på kunnskap og musikkglede er vi en faghandel som legger både stolthet og kjærlighet i hvert salg. Vi tilbyr et stort utvalg av piano, keyboard, gitar, bass, studio og DJ-utstyr. Vi har instrumenter og utstyr i alle prisklasser og har et bredt utvalg rekvisitta som strenger, trommestikker, kabler, pedaler osv. Vi jobber med leverandører som Yamaha, Roland, Fender, Ibanez, Alhambra, Morgan, Gibson, Epiphone Kawia, Akai samt mange, mange fler. 

 

Vi har også musikkskole lokalt på Sandvika og Strømmen samt en digtialskole som tilbyr undervisning på nett. Vi underviser i piano, gitar, bass, trommer, sang, ukulele og digital musikkproduksjon.  Velkommen til oss og god handel!