Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
8044725 Vox  VOX AC15CH AC Custom Forsterkertopp
8044725 Vox  VOX AC15CH AC Custom Forsterkertopp 8044725 Vox  VOX AC15CH AC Custom Forsterkertopp 8044725 Vox  VOX AC15CH AC Custom Forsterkertopp 8044725 Vox  VOX AC15CH AC Custom Forsterkertopp

VOX AC15CH AC Custom

Forsterkertopp

7 295,-
-+
AC15 rør-topp med VOX' klassiske utseende og legendariske lyd med 12AX7 rør i preampen og EL84 i sluttrinnet. Normal- og Top Boost-kanalene har separata volumkontroller. På Top Boost-kanalen sitter også bass- og diskantkontroller. Master-seksjonen har Tone Cut og Master Volume-kontroller. Den innebygde reaktive Attenuatoren gjør at forsterkeren oppfører seg likt når den spiller for fullt på scenen som ved lave lydnivåer hjemme eller i studio. VOX tremolo og fjærklang fra Custom-Serien er også inkludert.
Produktinfo

Vox AC-forsterkere er noen av de mest brukte i Rock’n Roll-historien. Dette fakta er ikke veldig overraskende når band som The Beatles, Shadows, U2, Rolling Stones pluss mange fler har benyttet disse like flittig på scenen som i studio.

Etterspørselen etter disse klassiske rørforsterkerne er sterkere enn noengang og Vox fortsetter å bygge dem med samme høye standard og spesifikasjoner som gjaldt for de eksemplarene som la grunnen for en stor del av verdens mest kjente og elskede musikk.


Uteffekt: 15 Watt RMS (16 ohm / 8 ohm)
Innganger: INPUT, (TOP BOOST), INPUT (NORMAL), FOOT SWITCH
Utganger: Høyttaler x 2
Dimensjoner: B x D x H 610 x 266 x 284mm
Vekt: 15.3 kg
Nettkabel, høyttalerkabel følger med
Ekstra tilbehør: VFS2 fotbryter (selges separat)