Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
JC-40 Roland  Roland JC-40 Jazz Chorus 40 watt
JC-40 Roland  Roland JC-40 Jazz Chorus 40 watt JC-40 Roland  Roland JC-40 Jazz Chorus 40 watt JC-40 Roland  Roland JC-40 Jazz Chorus 40 watt

Roland JC-40

Jazz Chorus 40 watt

9 030,-
-+
Jazz Chorus 40-watts gitarkombo med 2x10", true stereo, 2 selvstendige poweramps, distortion, chorus, vibrato og reverbeffekter.
Produktinfo

C-40 Jazz Chorus leverer Rolands legendariske "JC Clean"-signaturchorus i en kompakt komboforsterker med nyutviklede funksjoner tilpasset den moderne gitaristen. I likhet med flaggskipet JC-120, som den er basert på, har JC-40 en klassisk stereo clean lyd som er den perfekte platformen for effektene dine. Det er også en stereoinngang for forbedret prestasjon ved bruk med effektpedaler, gitarsynths, amp modeling gear og multieffekter. Utover dette inkluderer JC-40s innebygde effekter nye funksjoner og oppdaterte lyder som tilfredsstiller kravene stilt av moderne gitarister.

 40 år har gitarister verden rundt dyrket den ikoniske clean-lyden fra JC-120 Jazz Chorus-forsterkeren. Med JC-40 kan du nå denne autentiske lyden i en mindre versjon av forsterkeren med innovative og moderne funksjoner. To selvstendige poweramps og spesialdesignede 10" høyttalere leverer en kraftfull stereolyd som ikke forsvinner i lydbildet, mens den solide og slitesterke konstruksjonen sikrer årevis med bruk både på scenen og i studio.

Utover den deilige clean-lyden har JC-40 innebygde effekter som alle er nye og finpussede. Varemerket Dimensional Space Chorus stereoeffekt fyller scenen med en dyp- og ektefølt 3D-lyd, og har nå også muligheten for valg mellom fixed eller manual mode for et bredere lydregister. Nyutviklede vibrato og reverbeffekter er klare, og begge kjører i stereo og har en fyldig og varm karakter. Du finner også innebygd distortion, oppdatert med en lekker og feit tone som passer alle typer musikk,

Med sin frontpanels JC-40 kan gitarister som bruker stereo effektenheter få en bred og fyldig lyd uten å ta med to separate forsterkere. Forsterkerens fyldige clean-lyd lar deg få best utbytte av to eksterne stereopedaler som f. eks. delay, reverb og ulike modulasjonseffekter. Den er også perfekt for mer avansert utstyr som bruker amp modeling, multieffekter og/eller synth-egenskaper som GT-100, GP-10 og ME-80 fra BOSS og GR-55 fra Roland.

Hvis du bygger lyden din via effektpedaler, så finnes det ingen bedre platform enn den klassiske JC Clean-forsterkeren. Den fyldige, nøytrale lyden påvirker ikke basislyden din, og er ideell for å fange effektene fra pedalene dine.

Bakpanelet på JC-40 er fylt med ulike tilkoblingsmuligheter. Du finner en effektloop for tilkobling av mono- eller stereoeffekter, og du kan også velge mellom seriell- eller parallellbetjening. Linje ut gir deg en praktisk mono- eller stereofeed til et miksebord eller opptaker, mens hodetelefonutgangen er perfekt til lydløs øving. Den støtter også footswitches (ikke inkl.), så du enkelt kan skru av/på JC-40s chorus/vibrato, reverb og distortioneffekter mens du spiller.