Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
KTN-50MKII Boss  Boss Katana 50 MKII KTN-50MKII Stage-ready 50-watt combo amp
KTN-50MKII Boss  Boss Katana 50 MKII KTN-50MKII Stage-ready 50-watt combo amp KTN-50MKII Boss  Boss Katana 50 MKII KTN-50MKII Stage-ready 50-watt combo amp KTN-50MKII Boss  Boss Katana 50 MKII KTN-50MKII Stage-ready 50-watt combo amp KTN-50MKII Boss  Boss Katana 50 MKII KTN-50MKII Stage-ready 50-watt combo amp

Boss Katana 50 MKII

KTN-50MKII Stage-ready 50-watt combo amp

3 400,-
-+
Produktinfo


Perfekt gitarlyd, smidd for rock!

Katana—det tradisjonelle sverdet som ble båret av samuraiene i Japan—er et symbol på ære, presisjon og artisteri i japansk kultur. Den nye Katana-serien gitarforsterkere adopterer det majestetiske sverdets navn med stolthet, med kuttende lyd finslipt gjennom generasjoner med dedikasjon og ekspertise. Disse innovative forsterkerne er et direkte resultat av utviklingsprosessen bak den anerkjente Waza forsterkeren, som BOSS skapte for å oppnå den ultimate rocketonen. Med proprietære kretsdesign og nitid fintuning kombinerer Katana-serien tradisjonelt håndverk med banebrytende funksjoner, for å skape den neste generasjonens sanne rockeforsterkere.

Med 50 Watt forsterkerkraft og en custom-bygget 12-toms høyttaler, leverer Katana-50 et imponerende spenn gitarlyder som elegant skjærer gjennom et hvert bands lydbilde. Ampen er også utmerket for å spille på hjemme, med et unikt og effektivt design med innovativ Power Control som gir inspirerende lyd og respons selv på lavt volum. Katana-50 inneholder også 55 integrerte BOSS effekter, som kan redigeres gjennom den gratis programvaren BOSS Tone Studio Editor. Opp til 15 forskjellige effekter kan være konfigurert i forsterkeren samtidig, slik at du kan gå på scenen med lyder til hele settlista klar.

Katana-50 er designet for gitarister som tar lyden sin seriøst, og tilbyr eksepsjonell tone og respons når du spiller konserter, i studio eller øver hjemme. En custom 12-toms høyttaler blir drevet med en helt spesiell metode, utviklet for flaggskipet Waza amp, som optimaliserer karakteren i høyttaler og kabinettet. Dette gir en autoritær punch og tilstedeværelse som kutter gjennom lydbildet på en måte som tidligere kun har vært mulig med high-end forsterkerdesign. Med fem valgbare forsterkermodeller har Katana-50 klassedefinerende kraft og uttrykksfullhet til å møte en hver spillesituasjon.