Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
L852540 Blackstar  Blackstar HT Metal 112 Cab

Blackstar HT Metal 112 Cab

1 899,-
-+
Høyttalerkabinett på 50 watt med 1x12" Blackbird 50-høyttaler. Custom metal-design. 16 ohm.
Produktinfo

Blackstars HT Metal-serie stiller med svarte metallgriller og logoer i Custom-design, og hylende hi-gain som fjerner all tvil: - dette er ekte rørforsterkere for metal i anerkjent britisk kvalitet.

Serien inneholder comboer, topper og kabinetter i ulik størrelse og effekt som dekker alle typer bruk og spillesteder - fra små øvingsforsterkere til rigg som fyller verdens største konsertarenaer. Alle forsterkerne i serien er utstyrt med Blackstars patenterte ISF-teknologi (Infinite Shape Feature), som lar deg skru deg hele veien fra klassisk britisk heavy metal til amerikansk scooped hi-gain. 

Etter å ha jobbet med forsterkerdesign hos Marshall i tjue år forlot Bruce Keir den britiske forsterkergiganten, sammen med tre andre ansatte, for å vie seg helt til deres eget merke Blackstar. Stamtavlen til Blackstar kommer tydelig til overflaten i produktene, og lyden i både forsterkere og pedaler lener seg tydelig mot denne siden av atlanteren. Fokus ligger på kvalitet og håndverk, og både de håndbygde Artisan-forsterkerne og de rørbaserte, bombesikre HT-pedalene oser av dedikasjon man kun finner hos små produsenter med ekte lidenskap for produktene sine. Man kan trygt si at Blackstars produkter representerer det man forbinder med britisk gitarlyd fra 60-tallet og frem til i dag, men samtidig har både forsterkere og pedaler moderne konstruksjon og egenskaper som gjør dem både allsidige og banebrytende.

Spesifikasjoner
*Høyttalere: 1x12" Blackbird 50
*Impedans: 8 ohm
*Dimensjoner: 444 x 443 x 249 mm
*Vekt: 13 kg