Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
L852525 Blackstar  Blackstar Artisan 30 Combo
L852525 Blackstar  Blackstar Artisan 30 Combo L852525 Blackstar  Blackstar Artisan 30 Combo L852525 Blackstar  Blackstar Artisan 30 Combo L852525 Blackstar  Blackstar Artisan 30 Combo

Blackstar Artisan 30 Combo

21 339,-
-+
Rørcombo på 30 watt klasse A, 10W triode mode/30W pentode mode, 2 x 12" Celestion Vintage 30-høyttalere, 2 kanaler både Hi- og Low-inngang og Blend-funksjon mellom kanaler. Hand Wired.
Produktinfo

Artisan-serien består av klassiske vintage boutique-forsterkere i god britisk håndverkstradisjon. Konseptet er enkelt og allsidig, men gjennomsyres av kvalitetskretser,- materialer og komponenter, med en fantastisk rørlyd som har gjort den til en favoritt blant store artister som bl.a. ZZ Tops’s Billy Gibbons og Richard Hawley.

Blackstar legger vekt på at detaljkvaliteten- og fokuset som ligger til grunn for alle komponenter, både på og i Artisan-forsterkerne, skal legges merke til: Lyden, som lar karakteren i kreminstrumentet ditt komme til sin rett, og utseendet- og designkonseptet, med kabinett av bjørkefinér på stålramme, dekket av vintage rød tolex.

Etter å ha jobbet med forsterkerdesign hos Marshall i tjue år forlot Bruce Keir den britiske forsterkergiganten, sammen med tre andre ansatte, for å vie seg helt til deres eget merke Blackstar. Stamtavlen til Blackstar kommer tydelig til overflaten i produktene, og lyden i både forsterkere og pedaler lener seg tydelig mot denne siden av atlanteren. Fokus ligger på kvalitet og håndverk, og både de håndbygde Artisan-forsterkerne og de rørbaserte, bombesikre HT-pedalene oser av dedikasjon man kun finner hos små produsenter med ekte lidenskap for produktene sine. Man kan trygt si at Blackstars produkter representerer det man forbinder med britisk gitarlyd fra 60-tallet og frem til i dag, men samtidig har både forsterkere og pedaler moderne konstruksjon og egenskaper som gjør dem både allsidige og banebrytende.

Spesifikasjoner
*Type: Rørforsterker
*Effekt: 30 Watt
*Rør - preamp: ECC83, EF86
*Rør - sluttrinn: 4 x EL84
*Høyttaler: 2x12" Celestion Vintage 30
*Kanaler: 2
*Innganger: Hi & Lo for hver kanal
*Kontroller: Volume 1 & 2, Tone 1 & 2, 5/15 watt switch, impedans switch
*Dimensjoner: 715 x 569 x 238 mm
*Vekt: 35 kg