Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
RS502TBGRA  GRS502TBGRA Yamaha RS502T Revstar Bowden Green
RS502TBGRA  GRS502TBGRA Yamaha RS502T Revstar Bowden Green RS502TBGRA  GRS502TBGRA Yamaha RS502T Revstar Bowden Green RS502TBGRA  GRS502TBGRA Yamaha RS502T Revstar Bowden Green

Yamaha RS502T Revstar

Bowden Green

9 704,-
-+
Yamaha har kommet med en helt ny serie el-gitarer som bærer navnet Revstar. Lekkert design, fantstisk spillbarhet og i kjent Yamaha-kvalitet. Modellen har kropp av lønn/mahogni, mahognihals med gripebrett av palisander, Tune-O-Matic bro, tailpiece av aluminium og 2 stk. Alnico P90-pickups. Inkl. gigbag.
Produktinfo

Med inspirasjon hentet fra London og Tokyos vintage-gatemotorsykler, Japans renommé for fremragende kvalitet og Yamahas 50 år lange historie med gitarhåndverk, er hver eneste detalj på samtlige Revstar-modeller nøye utviklet for å fremheve her enkelt gitars unike personlighet.

Sammen med et globalt team av designere har Yamaha utviklet hvert eneste element av gitaren i søken etter den perfekte balansen mellom det unike og velkjente i hver eneste kurve, komponent og farge. Hver eneste detalj på Revstar er designet for å gi deg lysten til å spille.