Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
3012009 Hagstrom PASS-BLK Hagstrøm Pass Blk Pat Smear Modell Black
3012009 Hagstrom PASS-BLK Hagstrøm Pass Blk Pat Smear Modell Black 3012009 Hagstrom PASS-BLK Hagstrøm Pass Blk Pat Smear Modell Black

Hagstrøm Pass Blk

Pat Smear Modell Black

8 250,-
-+

The Germs, Nirvana og Foo Fighters, Pat Smear har hele tre ganger spunnet seg gjennom rockehistorien med legendariske band. Hele veien har han hatt forkjærlighet for Hagstrøm HIN og Swede-modeller. Edelig har Hagstøm laget en egen Smear modell!

Produktinfo
Alternativer

Da Pat Smear i Foo Fighters trengte et nytt sound med mye sustain og attack for å skape den spesielle FF-tonen tittet han igjennom sine favoritter av nye og gamle Hagström-instrumenter og kombinerte helt enkelt det beste av flere verdener til det som er hans egen signaturmodell, Pat Smear Signature.

Kroppen er av mahogni med buet lønnetopp. Den limte halsen er også i mahogni med gripebrett i Resinator-wood som de øvrige Hagström-instrumentene. Gitaren er en hybrid av den gamle Hagström-modellen H-IIN-OT og den nye F200, komplettert med Hagströms Custom-58 humbuckere. Hver gitar er bygd av de samme menneskene, i samme maskiner med samme materialer og spesifikasjoner som Pats egne gitarer. "What you get is what Pat demanded". Det er ingen forskjell på de gitarene som Pat bruker og de du finner i en musikkforretning nær deg.

    Kropp i mahogni med buet lønnetopp
    Limt hals i mahogni med gripebrett i Resinator-wood
    Skalalengde: 24,75"
    Custom 58 Humbuckere
    Justerbar Long Travel-stol med Hagström Sustain block