Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
L972467 Epiphone 972467 Epiphone Les Paul Studio LT Ebony CF
L972467 Epiphone 972467 Epiphone Les Paul Studio LT Ebony CF L972467 Epiphone 972467 Epiphone Les Paul Studio LT Ebony CF L972467 Epiphone 972467 Epiphone Les Paul Studio LT Ebony CF

Epiphone Les Paul Studio LT Ebony CF

2 779,-
-+
Klassisk el-gitar med den kjente Les Paul-logen på headstocken! Kropp og hals er laget i mahogni, gripebrett av palisander, hardware i krom og Alnico humbucker-pickups.
Produktinfo
Tilbehør

Epiphones lange og innholdsrike samarbeid med den legendariske gitaristen og oppfinneren Les Paul strekker seg helt tilbake til tidlig på 40-tallet når Les Paul jobbet sene kvelder på Epiphone-fabrikken i New York City, og resultatet var verdens første elektriske solid body-gitar, bedre kjent som "The Log". Gjennom årene fortsatte Les Paul samarbeidet med Epiphone i form av vurdering av nye idéer og innspill til produksjonen. Det var også Les Paul som bidro til å redde Epiphone, da han på slutten av 50-tallet ba Gibson om å kjøpe selskapet for å fortsette produksjonen.

Les Paul Studio er en utrolig pen gitar basert på den klassiske Les Paul-modellen, men som er slanket ned på kosmetiske innslag for å kutte prisen. Resultatet er en utrolig ren gitar som ikke inngår kompromiss på verken lydkvalitet eller følelse! Modellen har en noe tynnere hals, og er utrolig enkel å spille på!