Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
169809 Hotone  Hotone Xtomp Smart FX med 2 utbyttbare effekter
169809 Hotone  Hotone Xtomp Smart FX med 2 utbyttbare effekter 169809 Hotone  Hotone Xtomp Smart FX med 2 utbyttbare effekter 169809 Hotone  Hotone Xtomp Smart FX med 2 utbyttbare effekter 169809 Hotone  Hotone Xtomp Smart FX med 2 utbyttbare effekter

Hotone Xtomp

Smart FX med 2 utbyttbare effekter

2 295,-
-+

 Siste nytt i gitarverden er Hotone Xtomp. Denne pedalen bruker CDCM system teknologi for å gjenskape lyden av en klassisk pedal. CDCM åpner for større og mer komplekse modellering algoritmer, noe som tilsvarer mer realistisk og naturlig tone. Det har aldri vært noe lignende i tone modellering før, er det virkelig et skritt videre i pedalteknologi.

Produktinfo
Alternativer

 Hotone har inngått samarbeid med musikkprogramvare-giganten EUMLab å utviklet denne smart, men enkelt brukergrensesnitt: alt du trenger å gjøre er å gå inn, finne pedalen modellen du ønsker, og legg den i XTOMP med å trykke på en knapp. Juster XTOMP knottene til din smak, og du er klar til å rocke. XTOMP er i stand til å simulere alle typer ikoniske klassisk, vintage og moderne pedaler. Effektbiblioteket med over 300 modeller lar deg prøve ut et stort utvalg av pedaler uten å måtte bruke en liten formue. Brukere kan oppdatere og selv bidra til biblioteket. Dette er din sjanse til å få signaturen din høres det ut for andre å sette pris på.