Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
169907 Earthquaker EQDCOL Earthquaker Devices Park Fuzz Effektpedal.
169907 Earthquaker EQDCOL Earthquaker Devices Park Fuzz Effektpedal. 169907 Earthquaker EQDCOL Earthquaker Devices Park Fuzz Effektpedal. 169907 Earthquaker EQDCOL Earthquaker Devices Park Fuzz Effektpedal.

Earthquaker Devices Park Fuzz

Effektpedal.

2 099,-
-+

Park Amplification, opprinnelig startet av Jim Marshall, har nesten like mye historie som det faktiske Marshall-navnet. Som historien går, Jim Marshall inngikk en distribusjonsavtale for sine forsterke i 1965, men vilkårene i avtalen var vage nok slik at Marshall kunne bygge forsterkere på siden, bare ikke under eget navn. Dermed ble Park født, og forsterkerne produsert under det navnet var små variasjoner på Marshall kretser inntil selskapet ble oppløst i 1982.

Blant linjen av forsterkere, ble et par pedaler også produsert. De fleste av dem var Wah'effekter eller varianter av disse, men en pedal stakk ut: The Park Fuzz Sound.

 Earthquaker Devices, i samarbeid med den nylig gjenoppstått Park Amplification, har gjenskapt Park Fuzz Sound, slik at en ny generasjon kan nyte den fantatiske og myeomspuddende lyden.

Produktinfo
Tilbehør
Alternativer

EarthQuaker Devices er et boutique-pedal selskap basert i Akron, Ohio. De har sitt fokus på å bygge verktøy for musikere å finne sin egen tone. Deres design spenner fra forbedret klassikere til pedaler som aldri har vært sett eller hørt før. Selskapets grunnlegger Jamie Stillman jobbet med rockebandet Black Keys da han kom over en design som kick-startet selskapets suksess. EarthQuaker har forpliktet seg til å hjelpe deg med å finne tonen med produkter av høy kvalitet til gode priser.