Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
169921 Earthquaker EQDPAL Earthquaker Devices Palisades Overdrive Effektpedal.
169921 Earthquaker EQDPAL Earthquaker Devices Palisades Overdrive Effektpedal. 169921 Earthquaker EQDPAL Earthquaker Devices Palisades Overdrive Effektpedal. 169921 Earthquaker EQDPAL Earthquaker Devices Palisades Overdrive Effektpedal. 169921 Earthquaker EQDPAL Earthquaker Devices Palisades Overdrive Effektpedal.

Earthquaker Devices Palisades

Overdrive Effektpedal.

2 795,-
-+
Du kjenner til den berømte grønne drivepedalen som høres ut som rør som skriker? EarthQuaker Devices Palisades er basert på den, men med to gain kanaler, fem båndbredde innstillinger og seks klipping moduser for fantastisk sonisk fleksibilitet. Gain knotten kommuniserer med stemmen og båndbredde knotter for å dekke et bredt spekter av overdrive toner: transparente og åpne, stramme og crunchy, tynne og lette, fete og tunge, you name it. Den har også en footswitch for volum boost til å sparke opp dine soloer noen ekstra dB. Hvis du trenger flere smaker av overdrive, men bare vil ha en overdrive pedal på pedalbrett, er dette pedalen å velge!
Produktinfo
Tilbehør
Alternativer
EarthQuaker Devices er et boutique-pedal selskap basert i Akron, Ohio. De har sitt fokus på å bygge verktøy for musikere å finne sin egen tone. Deres design spenner fra forbedret klassikere til pedaler som aldri har vært sett eller hørt før. Selskapets grunnlegger Jamie Stillman jobbet med rockebandet Black Keys da han kom over en design som kick-startet selskapets suksess. EarthQuaker har forpliktet seg til å hjelpe deg med å finne tonen med produkter av høy kvalitet til gode priser.