Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
169909 Earthquaker EQDDUN Earthquaker Devices Dunes Overdrive effektpedal.
169909 Earthquaker EQDDUN Earthquaker Devices Dunes Overdrive effektpedal. 169909 Earthquaker EQDDUN Earthquaker Devices Dunes Overdrive effektpedal. 169909 Earthquaker EQDDUN Earthquaker Devices Dunes Overdrive effektpedal. 169909 Earthquaker EQDDUN Earthquaker Devices Dunes Overdrive effektpedal.

Earthquaker Devices Dunes

Overdrive effektpedal.

2 499,-
-+

Dunes er en komprimert versjon av Earthquakers svært populære Palisades; et tungt bevæpnet versjon på den klassiske 808-drive. Den har den samme Gain, Tone og nivå kontroller sammen med voice og båndbredde-innstillinger samt "Normal / Bright" toggle. Pedalen har en "MOSFET" instilling for et stramt crunchy lyd (Innstilling 3 på Palisades), "Silicon" for den klassiske 808 lyden (Innstilling 5 på Palisades) og "Ingen" som går fra ren boost til oppbrukken, forvrengning med et enormt volum boost (Innstilling 1 på Palisades). De to båndbredde innstillingene er "stock" for den klassiske tonen (Innstilling 3 på Palisades) og "full range" for mer av den lave-enden (Innstilling 5 på Palisades). Dunes har alle de store tonen som storebroren Palisades, men med et forenklet grensesnitt og mindre plass! 

Produktinfo
Tilbehør
Alternativer

EarthQuaker Devices er et boutique-pedal selskap basert i Akron, Ohio. De har sitt fokus på å bygge verktøy for musikere å finne sin egen tone. Deres design spenner fra forbedret klassikere til pedaler som aldri har vært sett eller hørt før. Selskapets grunnlegger Jamie Stillman jobbet med rockebandet Black Keys da han kom over en design som kick-startet selskapets suksess. EarthQuaker har forpliktet seg til å hjelpe deg med å finne tonen med produkter av høy kvalitet til gode priser.