Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
205239 Earthquaker EQDTDEV2 Earthquaker Devices Depths V2
205239 Earthquaker EQDTDEV2 Earthquaker Devices Depths V2 205239 Earthquaker EQDTDEV2 Earthquaker Devices Depths V2 205239 Earthquaker EQDTDEV2 Earthquaker Devices Depths V2 205239 Earthquaker EQDTDEV2 Earthquaker Devices Depths V2

Earthquaker Devices Depths V2

2 499,-
-+
EarthQuaker Devices The Depths optisk vibe pedal minner oss om at det er ingenting som lyden av en gitar med vibe-effekt. Pedalen tilbyr alle tonene hørt i slike ikoniske låter som Robin Trower  "Bridge of Sighs" og Hendrix "Machine Gun". Det legger en moderne stemme for å ta disse lydene langt inn i fremtiden, og 100% analog signalvei og true bypass sikrer at din originale gitartone skinner gjennom. Det er ikke mange vibe-pedaler med så mye kontroll som EarthQuaker Devices The Depths.
Produktinfo
Tilbehør
Alternativer

EarthQuaker Devices er et boutique-pedal selskap basert i Akron, Ohio. De har sitt fokus på å bygge verktøy for musikere å finne sin egen tone. Deres design spenner fra forbedret klassikere til pedaler som aldri har vært sett eller hørt før. Selskapets grunnlegger Jamie Stillman jobbet med rockebandet Black Keys da han kom over en design som kick-startet selskapets suksess. EarthQuaker har forpliktet seg til å hjelpe deg med å finne tonen med produkter av høy kvalitet til gode priser.