Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
BP-LTL-01 Black Sheep  Black Sheep Twin Looper
BP-LTL-01 Black Sheep  Black Sheep Twin Looper BP-LTL-01 Black Sheep  Black Sheep Twin Looper

Black Sheep Twin Looper

1 290,-
-+
Twin Looper er enkel å bruke, men er en svært avansert pedal som lar deg lage lag av looper med to stereospor som kan brukes som backingspor, overdubs, effekter eller strukturere komplekse individuelle prestasjoner. Dedikerte kontroller lar deg kontrollere din tone med letthet, la kreativiteten styre deg!
Produktinfo

Kontrollere


Twin Looper har en utrolig enkel layout. For å betjene pedalen er det to true bypass footswitchere(Looper / FX), som ikke farger den tørre gitartonen, en venstre kanal nivå knott, en tre-veis vippebryter (Endre / forover / bakover), en høyre-kanal nivå knott , en to-veis vippebryter (Stopp / FX) og et hurtigknapp.
 
Rec / Play / Overdub


Å opprette looper kan ikke bli enklere, trykker du bare på looper fotbryteren en gang og spiller riff for å ta det opp, trykk på bryteren igjen for å spille loopen og trykk deretter en tredje gang for å opprette et nytt lag - det er så enkelt som det. Når du vil angre eller gjøre noen av delene, bare trykk og hold nede bryteren og spill din del omigjen. Trykker du på bryteren to ganger stopper sløyfen. Med loopen stoppet kan du ved å trykke og holde inne Looper bryteren slette loopen og begynne på nytt.
 
Stop / FX-modus


FX Bryteren har to mods, stopp og FX - som kan velges ved hjelp av Stop / FX vippebryter. I stoppmodus trenger FX knappen bare å bli presset gang for å stoppe loopen og deretter holdes nede for å fjerne loopen. Dette gir raske loopendringer som skal gjøres på sparket enkelt og oversiktlig. I FX-modus, aktiverer/deaktiverer knappen den indre Speed-effekten, mens den tilsvarende Speed-knotten kan brukes for å iverksette endringer i sløyfen.
 
USB-tilkobling


Ved siden å ha stereo inn og utganger er Twin Looper også utstyrt med en USB-tilkobling som lar deg koble pedalen direkte til datamaskinen og importere / eksportere sløyfer eller spille inn DAW.
 

Black Sheep Twin Looper Pedal er en solid bygget enhet, som lar deg lage utrolig komplekse lagdelte looper med minimal anstrengelse!