Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
BP-LEF-324 Black Sheep  Black Sheep Plexion Distortion

Black Sheep Plexion Distortion

590,-
-+
Produktinfo


På midten til slutten av 60-tallet var plexi forsterkere utrolig populære takket være sin evne til å øke forvrengningsmengden og produsere en stor, crunchy lyd. Med Plexion tilbyr Black Sheep en effektpedal som gjenspeiler god gammel vintage plexilyd. Så om du er ute etter litt overdrive, eller ønsker å generere en klassisk rock-sound med mye potens kan Plexion modelleringspedal gjøre alt dette og mer. Det beste med Black Sheep pedaler er at du får en høy kvalitet og en premium pedal som er lastet med karakter og tone, men til en pris som er svært rimelig.

Det er lett å bruke kontrollene på Plexion takket være den praktiske utformingen av hver kontroll som gjør det lettere for deg å finne ditt uttruk. Det er tre knotter som styrer Gain, Tone og Volume, samt en vippebryter for å bla mellom "bright" og "normal" mode.
Vippebryteren har to alternativer enten Bright eller Normal. Bruk av Bright-kanal kan du gå inn i klassisk rock til slutten av 80-tallet og tidlig på 90-tallet.
Normal kanal er på ingen måte gjennomsnittet (som kanskje navnet tilsier), bare justèr gain, tone- og volumhjul for å få ønsket effekt, og du vil bli overrasket av sin rike, fyldige tonen som høres like bra rent som det gjør sterkt forvrengt.