Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
BP-LEF-323 Black Sheep  Black Sheep Greenizer Overdrive

Black Sheep Greenizer Overdrive

590,-
-+
Black Sheep Greenizer er en klone av den klassiske Tube Screamer pedalen, klonet fra sent 70 tallsTamura S. Design, etterfulgt av TS808 med Ibanez, en av de mest klonede pedalene noensinne. Greenizer treffer blinken med denne versjonen av en vintage stil tube screamer-tone. Den er lik orginalen, men har en mykere mer vintage "rund" lyd og tone, ikke så vanskelig og tung som orginalen!
Produktinfo

Den har en boost og normal-gain bryter, normal-setting er som en standard tube screamer og boost gir deg litt mer varme og edge. Begge modusene høres fantastisk ut, rent og klart. Det har vært nok av TS808 og Tamura kloner som har hatt en underliggende statisk lyd i tone og selv om de hørtes bra ut hadde de ikke høres så god som Greenizer som er en ren og varm OD i klassisk TS-stil.

Den kompakte indre krets er designet med en 3PDT true bypass-bryter, en true bypass-bryter har evnen til å utføre en sann bypass av den interne maskinvarekretsen av pedalen, noe som betyr at signalet går direkte fra IN til OUT og ikke "suger" tonen ut av signalveien.
Greenizer har en full og tykk tone og ren hard vreng når den skrues opp. Pedalen suger ikke bunn eller fylde fra gitrlyden din.