Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
GLSTAVT Yamaha LS-TA Yamaha LS-TA Vintage Tinted TransAcoustic Westerngitar.
Forrige bilde
GLSTAVT Yamaha LS-TA Yamaha LS-TA Vintage Tinted TransAcoustic Westerngitar. GLSTAVT Yamaha LS-TA Yamaha LS-TA Vintage Tinted TransAcoustic Westerngitar. GLSTAVT Yamaha LS-TA Yamaha LS-TA Vintage Tinted TransAcoustic Westerngitar. GLSTAVT Yamaha LS-TA Yamaha LS-TA Vintage Tinted TransAcoustic Westerngitar.
Neste bilde

Yamaha LS-TA Vintage Tinted

TransAcoustic Westerngitar.

14 790,-
-+
Det er ingenting så inspirerende som å spille gitar i et rom med flott akustikk- det gjør at du spiller bedre, lengre og mer kreativit. Yamaha TransAcoustic gjenskaper den utrolig opplevelsen uten behov for ekstern forsterkning eller effekter, bare gitaren selv. Det er den mest inspirerende, engasjerende akustisk gitar du noen gang kommer til å prøve.
Produktinfo
Alternativer


Å spille gitar i en vellåtende rom er den mest inspirerende, engasjerende spillopplevelse tenkelig - langt mer underholdende enn i en tørr-klingende stue. Yamahas TransAcoustic gjenskaper den utrolige opplevelsen av å spille i et rikt, levende rom uten behov for ekstern forsterkning eller effekter - bare gitaren selv. Enten du øver, skriver eller bare spiller for å ha det moro vil TransAcoustic Guitar gjøre spillingen bedre, lengre og mer kreativ. Når du har opplevd det, vil du aldri ønsker å spille en annen akustisk gitar igjen.

 

Hvordan virker den?

 

En aktuator er montert på den indre overflate av gitaren og vibrerer som respons på vibrasjoner fra strengene. Vibrasjonene av aktuatoren blir deretter ført til kroppen på gitaren, og til luften i og omkring gitarkroppen som igjen genererer en naturlig chorus og reverb.


Tre enkle knotter lar deg justere graden av effekten og lineoutvolumet. .

(A) Chorus Kontroll

(B) Reverb Kontroll (Room / Hall)

(C) TA Switch / Line Out Volumkontroll

* Ved å trykke på TA bryteren i mer enn 0,3 sekunder aktiverer TA-funksjonen.

* Når en kabel er koblet til lineout kontakten, kan lineout volumet justeres ved å dreie (C) knott.

* reverb bryteren går fra Rom til Hall rundt 12:00 posisjon.

 

Trevirke

Gitaren er laget av utelukkende heltre for å gi deg optimal klang. Lokket er i Engelman gran og gjennomgått Yamaha sin A.R.E for å gi giteren en varm, og innspillt klang og følelse som ellers kun er mulig å oppnå med årevis med spilling. Halsen er femdelt palisander/mahogany for å gi økt stabilitet og toneresonans. Sider og rygg er gjort i palisander som er kjent for sin varme og fylde.