Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
LL6DTARE Yamaha GLL6DTARE Yamaha LL6 DT ARE brun med mikrofon og case.
LL6DTARE Yamaha GLL6DTARE Yamaha LL6 DT ARE brun med mikrofon og case. LL6DTARE Yamaha GLL6DTARE Yamaha LL6 DT ARE brun med mikrofon og case.

Yamaha LL6 DT ARE

brun med mikrofon og case.

8 711,-
-+

LL6 har de siste årene blitt en klassiker og mange både hobbymusikere og profesjonelle verden rundt har trykket denne modellen til sitt bryst. I klassik Yamaha-stil har de laget en gitar som har spesifikajsoner som overgår hva man kan forvente i prisklassen.

Produktinfo
Alternativer

LL6 A.R.E. tilbyr mange av Yamahas mest eksklusive funksjoner som Engelmann Spruce topp (behandles med A.R.E) og modifisert bracing design. Disse spesifikasjonene gjør at gitaren er meget vellåtende og balansert i tonen. For å passe tilpasse nåtidens musikere sine behov er LL6 A.R.E utstyrt med en Zero-Impact Pickup, klar for live eller opptak når som helst uten å ofre sitt tradisjonelle utseende eller full akustisk resonans. A.R.E. (Acoustic Resonance Enhancement) er et originalt tre-aldrings teknologi utviklet av Yamaha. Gjennom presis kontroll av temperatur, fuktighet og lufttrykk, kan de molekylære egenskapene til tre manipuleres inn i en mer akustisk ideell tilstand, ligner på de molekylære egenskapene til trevirket i instrumenter som har blitt spilt i mange år.