Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
LL16MARE Yamaha GLL16MARE Yamaha LL16MARE

Yamaha LL16MARE

11 230,-
-+

Her får du god valuta for pengene! Heltre-granlokk, rosewood sider og rygg pluss A.R.E behandling som gir denne modellen en unik "worn in feel" som man skjeldent hører i et instrument som akkurat han kommet fra fabrikken

Produktinfo
Alternativer

Hvis du noen gang har prøvd en Yamaha gitar eller bass vet du at de er god valuta for pengene og har utrolig kvalitet i alle prispunkt. Dette gjelder så til de grader LJ6 ER. Med rosewood (palisader)  rygg og sider med en nydelig stykke solid Engelmann gran i lokket gjør denne gitaren til alt som forventes i en tradisjonell Jumbo akustisk.

Lokket har A.R.E. behandling som gir god resonans og varm tone! 

Yamaha har behandlet toppen med sin Acoustic Resonance Enchansement som tidligere kun var tilgjengelig på high-end japanskpoduserte instrumenter. Denne behandlingen setter i gang en kunstig aldring av tre gjennom kontrollerende temperatur, fuktighet og trykk under produksjonsprosessen. Eldre akustiske instrumenter har en viss "worn in" feel i lyden som bare vil komme med tiden, men denne behandlingen får du denne toenen rett ut av boksen. Dette betyr at du ikke trenger å bekymre deg for aldring og slipper vente 3 år på det.